Pelle i sin karieeres efterår i den fisnke lavbudget pornofilm "Toivottasil, Tunti!". Pelle agerede stum, finsk øksemorder der finder glæde i kærligheden ved omgang af ældre kvinder. God film, hvis man er til den slags!

Pelle Hvenegaard er én af Jesus' reinkarnationer, og skuespiller.

Barndom[redigér | redigér wikikode]

Pelle blev født den 29. august i 1975 og er søn af to fattige grødbønner ved navn Lassefar og Lassemor.

Da Pelle lige var blevet født havde den sære Lars von Trier sendt bud om at alle drengebørn skulle til casting i hans kommende film om et stjålent manuskript og noget med noget sygdom. (da han ikke fandt et dygtigt nok barn valgte Lars selv at spille hovedrollen, og hvilken film det blev!!!)

Dette ville Lassefar dog ikke gå med til, så De gav Pelle til en lille bitte mand med grydehår som kunne gemme Pelle. Men istedet for at gemme lille Pelle lærte han ham op til at kunne græde på kommando og bevare roen selvom man sidder på knæet af en gammel svensker.

Som sagt så gjort, manden (som hed Bille) optog det hele og fik samtidigt Pelle til at vise bagenden, og hvis der er noget man kan vinde oscars på, så er det at vise et lille uskyldigt barns røv!

Ungdom[redigér | redigér wikikode]

Da Billes film var blevet en stor blockbuster i ikke bare det alternative miljø, men også den ganske verden, ville man lokke Pelle til USA og lave noget der hed "Alene Hjemme", da satte Lassefar igen en steg i sandet, og Pelle blev hjemme i lille Danmark.

Efter dette var der, ligesom med Jesus, ikke megen omtale i de næste par år...

Pelle og hans venner, som gør hvad kendte nu gør; tager kokain og synger Lex & Klatten

Voksendom[redigér | redigér wikikode]

Da Pelle blev omkring de 30, begyndte man savne Pelle, og man lavede en film med ham om at han var i Jugoslavien og skulle begå sig som en anden Coster Waldau, nogen større succes blev det ikke, men det var nok til at hele Danmarks lavproductionsselskaber kastede sig og stakkels Pelle og så...

Efter at være blevet fanget af TV3 og tvunget til at medvirke i dét, der i fremtiden vil betragtes som "Hvide Løgnes" overmand i ringe skuespil havde Pelle kun få dage tilbage af sit respektable liv.

Så Pelle gemte sig i en hule et sted sammen med alle sine fede kendisvenner, indtil at en ung og uerfaren Troels Hartmann kom til at fortælle hvor han var.

Så kom Pelle med i TV3's serie, hvorefter han ikke havde andet at gøre end at medvirke i ligesindet lort som Varm på is, Zulu Comedy Club og Dagens Mand.

Sådan kan det jo gå folk så forskelligt...


Karrieredom[redigér | redigér wikikode]

Ved at betragte Pelles konstant opadstigende formkurve er vi kommet til den konklusion at Pelle Hvenegård bliver den første ikke-engelske James Bond i historien.

Den konklusion er fremkommet både ved at betragte Pelles statur og manerer og ligeledes på hvordan filmselskabet, som ejer rettighederne til James Bond, får større og større behov for danske skuespillere i deres film for at være sikker på at det bliver en succes.

Vi kan kun herefter råde Pelle Hvenegård til at arbejde målbevidst mod denne ære, ved at indkøbe tilpas meget vodka og gin - det med damerne er vi ikke i tvivl om at han magter...og desuden ved vi at B.S. Christiansen bliver træt af Bubber og hans upatriotiske klynkeri på et eller andet tidspunkt, og det må være et folkekrav at få ham tilknyttet Pelle på statskassens regning så vi kan indtage en af Englands bastioner og på den måde kan få hævn for slaget på Slaget på Reden i 1801.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.