FANDOM


Linje 1: Linje 1:
'''Peber''' kommer fra en [[plante]], og må derfor kunne betegnes som en [[grøntsag]]. Dog anbefales det ikke at [[spis]]e lige så [[stor]]e mængder af peber, som man spiser af [[gulerod|gulerødder]]. Hvor al peber kommer fra (udover fra [[Aldi]] og [[Fakta]]) vides ikke, men det er [[lang]]t væk, og må ikke være noget rart sted. Et [[gammel]]t [[udtryk]] siger nemlig, at når man [[ønske]]r nogle hen, hvor peberet gror, er det fordi man ikke kan lide dem.
+
'''Peber''' kommer fra en [[plante]], og må derfor kunne betegnes som en [[grøntsag]]. Dog anbefales det ikke at [[spise]] lige så [[stor]]e mængder af peber, som man spiser af [[gulerod|gulerødder]]. Hvor al peber kommer fra (udover fra [[Aldi]] og [[Fakta]]) vides ikke, men det er [[lang]]t væk, og må ikke være noget rart sted. Et [[gammel]]t [[udtryk]] siger nemlig, at når man [[ønske]]r nogle hen, hvor peberet gror, er det fordi man ikke kan lide dem.

Versionen fra okt 26. 2013, 14:40

Peber kommer fra en plante, og må derfor kunne betegnes som en grøntsag. Dog anbefales det ikke at spise lige så store mængder af peber, som man spiser af gulerødder. Hvor al peber kommer fra (udover fra Aldi og Fakta) vides ikke, men det er langt væk, og må ikke være noget rart sted. Et gammelt udtryk siger nemlig, at når man ønsker nogle hen, hvor peberet gror, er det fordi man ikke kan lide dem.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.