FANDOM


(Valg af pave)
m (Gendannelse til seneste version ved Frode Fenis, fjerner ændringer fra 77.215.64.19 (diskussion))
Linje 40: Linje 40:
 
Paven hed tidligere [[Pave Johannes XXIII]].
 
Paven hed tidligere [[Pave Johannes XXIII]].
   
Paven kan flyve, og løbe hurtigere end en pony. PAVEN ER MIN SEXSLAVE
+
Paven kan flyve, og løbe hurtigere end en pony.
   
 
== Efter valget ==
 
== Efter valget ==

Versionen fra dec 25. 2010, 08:00

Pope

Som de fleste superhelte har paven røntgensyn. Her brugt på hende den lækre fra parallelklassen

40pxKlumme
En pavevits
Atheist 1
Paven er rynket, det er en rynke rynket pave, han er rynket af helvede til. hvis han var mere rynket skulle han være 2 om det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atheist 2
Det må du nok sige... han ligner lidt en albino-rosin med en tehette på hovedet.
Paven
..... eh.... ja!, men....... DIN MOR!
Atheist 1
Hvor faen' kom han fra? Atheist 2?
Atheist 2
Det ved jeg ikke Atheist 1..., men hvorfor har vi egentlig ik' nogen navne?
Atheist 1
....... ja egentlig..... hold kæft! en lorte vits!
Ja fordi der findes ingen vittigheder om paven, så han burde egentlig ikke befinde sig i nærværende leksikon...men så må vi jo opfinde nogen når vi alle kommer i Helvedet.

"Er paven katolik?"

~ Hende den lækre fra parallelklassen om paven

For mange år siden, dengang en vis snedker fra Nazareth gik rundt i en LSD-rus og mente han var Guds Søn, var der en flok fyre der fulgte efter ham fordi han gav dem god grineren på. Blandt disse var en ret arbejdssky fisker ved navn Peter, som senere gik hen og blev hængt på et kors med hovedet nedaf til han sådan nærmest døde. Ind imellem de to ting blev han udnævnt til øverste teamleader for de af dem der troede på snedkerens LSD-rus, som var bosat i Rom, nu forklædt som en uskyldig fisk, men inderst inde en grum fjæsing.

Da han var meget prætentiøs fik han snedkerens PR-folk til at udarbejde en speciel stillingsbetegnelse for ham. Som f.eks. i vore dage en fyr med ansvar for at hente kaffe og ordne indkøb til eftermiddagskaffe kan hedde en "Beverage & Accessory acquistion Manager", fik Peter PR-folkene til at komme på titlen "Pave", som oprindeligt betød "Ham med det grimme tøj og den store magt".

Hans efterfølgere i hvervet synes at den titel var feed og de var rigtig stolte af den - ja nærmest pavestolte, og den er blevet bibeholdt lige siden. Folk har gennem tiden efterstræbt at sidde i skt. Peters stol pga. den magt, ære, og store mængder snoller og fæsse man kunne få ud af den stilling. Men alting har sin pris. Med årene er pavernes messehageler og almene klædedragter blevet så grimme at de giver selv HKH Dronning Margrethe II brækfornemmelser. Dette skjulte hun dog flot under sin nylige audiens i Vatikanet hos Pave Benedikt XVI, også kendt som "Pølsepaven" efter hans hjemegn, Bayeren.

Valg af pave

Det er ikke nok bare at stille sig ved skranken og så vente på at det bliver ens tur, næh. Når der skal vælges en ny Pave er der nogle munke der låser sig inde i et slot og isolerer sig fra omverdenen indtil de har fundet den nye Pave - dette signaleres med noget ultramarinblå røg der stiger fra skorstenen. Paven vælges ved at de tager sig et spil kiks og vinderen er altså den nye Pave. De afslutter cermonien med et orgie af dimensioner!

I Vore dage er Paveembedets popularitet blevet boostet af fremstød i samarbejde med Jakob Martin Strid & Alexanderband.

Paven har en flåde af specialbyggede biler, plasma-tv på alle værelser, og frikort til Domino's Pizza.Han er desuden fredet af Italiens mafia idet han har velsignet prostitution,narkohandel m.m og kaldes i inderkredse "godfather".

Paven er desuden kæmpefan af Lars Lilholt Band og har været kæreste med Dan Brown.


Paven hed tidligere Pave Johannes XXIII.

Paven kan flyve, og løbe hurtigere end en pony.

Efter valget

Efter paven er blevet valgt, sender han derefter breve rundt til alle i Baskerlandet, og sammen med dem tager han Nordpolen for at se isbjergene smelte. Denne tradition går i arv - hvorpå den næste pave modtager den dildo lavet af is fra det første besøg til Nordpolen. Dette isobjekt skal ALTID opbevares maks 0,2343 mm. fra pavens rektum, under hver tale der holdes i Vertikanstaten


Paveman

Paven er, som vi alle ved, en superhelt og paveman er en meget anderledes helt, idet han også optræder som gartner på tv showet "Desperate Housewives" som Haveman hvor han får sig noget på den dumme... det er dog bedre en de fleste af sine kollegaer hvor det altid går ud over alter-drengene.

Paveman har flere gange været lige ved at blive anholdt af ordensmagten, men enten kunne betjentene ikke tage ham alvorligt fordi han gik med kjole, eller også undslap han, i sin skudsikre Pave-mobil, som George Meningsløs har lavet til ham.Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.