FANDOM


Født Karol Wojtyla ca. samtidig med Richard Løvehjerte, og opvokset i Polen. Fandt De Vises Sten omme i sin farfars baghave, hvilket gjorde ham i stand til at lave udødelighedsdrikke. Uheldigvis for videnskaben tabte han den til Johannes Ewald i et spil Meyer på Hviids Vinstue i indre København under en druktur i midten af 1700-tallet.

Men til alt held havde han nok drikke til at forny sit liv et godt stykke ud i den daværende fremtid. For at have noget at bruge tiden på, da han var militærnægter, og han følte han havde fået sin andel fisse her i livet, gik han ind i den katolske kirke, og steg i graderne op gennem 1800-tallet. Han blev udnævnt til ærkebiskop af Krakow af pave Paul 6. i 1964, og han blev kardinal i 1967.

Og så kan det nok være han fik travlt. Han begyndte en promoveringskampagne uden sidestykke, der endte med at han blev valgt til pave, som den første ikke-italiener i 455 år.

Inden hans død i 2005 lykkedes det paven at omdanne vatikanstaten til verdens største hemmelige natklub. på enhver helligdagsaften efter 24 omdannes Peterskirken til Italiens svar på Crazy Daizy. Spejlkugler med en diameter på 20 meter sænkes ned fra loftet, og kulørte projektører går bersærk sammen med strobolys & karaokeanlæg for at skabe den perfekte stemning når den Katolske kirkes øverste skal fejre kirkens højtider. Playlisten med bands er som følger: -Stryper -AC/DC -Van Halen -Depeche Mode -Spandau Ballet -Mabel -Eros Ramazotti -Sabrina -Alexanderband -Gnags -TV-2 -Ozzy Osbourne -Adam And The Ants -U2 -Pink Floyd -Oasis -Blur -Guns'n'Roses -Duran Duran -Wham -Aqua & -Toybox.

ved særlige lejligheder spilles også Razz' album "Kast Dine Hænder Op", i en speciel pave-version der kaldes "Kast dine hænder op (og velsign folkemasserne, dit gamle svin!)".

Pave Johannes Paul II havde 20 biler. Deriblandt en limited edition Ferrari F-50 i fuld størrelse lavet af Lego, og en Lamborghini Murcielago 2002 lavet af Maoam.

Efterfulgte:
Pave Johannes Paul I
Pave
19782005
Efterfulgtes af:
Pave Benedikt XVI
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.