FANDOM


Paven-siger-farvel

Paven var fyr og flamme på sin afskedsdag. Nu blev der endelig tid til både bankospil og fætter/kusine fester.

"Er Paven katolik?"

~ Hende den lækre fra parallelklassen

Pave Benedikt XVI var mellem 2005 og 2013 den nuværende pave. Hans borgerlige navn er Joseph 'der tür' Ratzinger. Han var 79 år ved redaktionelle deadline, men dog hurtigt degenererende.

Hans øgenavne inkluderer The grandfather of Soul, Kampvognskardinalen og The Rock Hard Pope. Han udemærkede sig i at være den første levende pave på Twitter, samt at bryde en 598 år gammel tradition om, at dø i pavestolen.

Politisk standpunkt redigér

Tilbage i 1937, blev den 10-årige pope-to-be medlem af 'Hitler Youth', hvor han fik tilnavnet 'der tür', på grund af sine brutale verbale udfald mod de lokale køer. De kunne på daværende tidspunkt ikke finde det tyske ord for 'da bull', og valgte derfor den fortyskede danske version.

Seneste politiske manifest fra Ratzingers side, var da han meldte sig ind i Socialdemokraterne, og stemte på Frank Jensen til formandsvalget hvor Gucci Helle som bekendt blev formand. Dette skyldtes dog en misforståelse, da han havde forvekslet Frankedrengen, med en kordreng fra El Paso.

Ratzingers hjertesager er helt på linie med Johannes Paul II's. At gøre det endnu mere klart at abort, kvinder, kondomer og tamagotchier ikke hører hjemme i en moderne verden. Han så desuden gerne Rock-musikken afskaffet, da han udelukkende mener den relaterer til det dyriske I mennesket og den typiske 4-takters musik ikke harmonerer med treenigheden.

Papa Ratzi, som vor kære leder også kaldes blandt sine nærmeste venner, spås af mange iagttagere store chancer for, at kunne tiltrække frafaldne og vantro og revitalisere sin organisation med sloganet: 'fee haf ways to make you pray'.

Ratzinger som privat person redigér

Pope2

Paven i en ledig stund.

Kaldes af sine nærmeste venner 'The Rock Hard Pope', et tvetydigt kaldenavn som dels henviser til hans til tider åbenlyse seksualdrift. Men dog også til hans politiske standpunkter hvor han f.eks. på linje med Pave Johannes Paul II, har besluttet af benyttelse af kondomer er i modstrid med bibelen, hvorfor millioner af mennesker verden over dør af AIDS.

Ratzinger udtalte inden hans udnævnelse: "Vi bevæger os mod et diktatorisk samfund af relativisme, som ikke anerkender noget som helst som definitivt, og hvis højest agtede værdier er vores eget ego, og vores egne behov". Denne udtalelse faldt kort efter at han havde set det afsnit af Krøniken hvor Erik dør.

I følge TV-2 nyhederne kendes Joseph Ratzinger "da også som en varmhjertet menneske og har høstet stor popularitet pga. sin rolle i Johannes Paul II's begravelse". Præcis hvad TV2-nyhederne prøver at henvise til her, vides ved redaktionens slutning ikke. Var der tale om aktiv dødshjælp? Den sidste olie? Eller var det bare det linedance show Ratzinger opførte da der efterfølgende var kaffe.

Kontroversielle synspunkter redigér

Desuden har han tidligere udtalt sig positivt om Anders Bircow's kursusvirksomhed i pyramidevirksomheden Amway:

30px-Cquote1 svg Det er jo ikke hans skyld at tåber smider deres penge efter de øverste led i fødekæden, i håb om der på et tidspunkt falder håndører af til dem selv. Det er jo de samme mennesker som, gang på gang køber billetter til Linie 3-show, så hvad kan man forvente. 30px-Cquote2 svg
Paven om Anders Bircow

Efterfølgende forklarede paven fortalte at det forøvrigt kan være effektivt at ofre sig, til de øverste led af en organisation, han benyttede denne praksis gennem sine unge år som kor-dreng, og se hvor han er i dag.

Fakta redigér

  • Opfinderen af "Æg Benedict"


Street Cred redigér

Pave Benedikt har underligt nok utrolig stor Street Cred. Ifølge de officielle udregningsmetoder ville en pave blive stukket ned hvis han bare anbragte sin lilletå i ghettoen. Men de paver der har været indtil videre har kun i værste fald været forgivet af deres egne - men når Joseph med den gode diktion har taget en lille slentretur i Roms gader er han kun kommet halvberuset hjem.


Henvisninger redigér

Efterfulgte:
Pave Johannes Paul II
Pave
2005-2013
Efterfulgtes af:
Pave Francis
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.