FANDOM


Pattaya er et hyggeligt, thailandsk feriested for stressede familiefædre, inkarnerede ungkarle (På den tunge side af de halvtreds) og aldrende, jomfruelige mænd, der ønsker at lære lidt om familielivets glæder.


Loading map...

Området er placeret lige ved siden af "Bang" og "Na", med ikke så pokkers lang til "Bo", som det fremgår af kortet her til højre.


Hvad sker der i Pattaya?redigér

Alt i Pattaya sker i hyggeligt selskab med unge, lokale kvinder, der for en yderst beskeden pris gerne giver lektioner i familieliv. Ønskes det, kan man for en rimelig merpris få en af disse kvinder til at tage med til feriegæsternes hjemland, for at yderligere oplære disse troskyldige midaldrende mænd i, hvordan en slave kone skal behandles.
På det seneste (2011) har den danske afdeling af Hells Angels haft en undersøgelseskommission på charterferie i byen, hvor de har undersøgt mulighederne for en institutionalisering af trafikken med unge kvinder, kopivarer og frisk frugt. Det lokale politi og gangstere handelskammer har dog indtil videre været afvisende over for den danske delegation, som forventes at forsvinde sporløst rejse hjem[1] en af dagene.

Pattaya er alt i alt et af Thailands mere specifikt rettede feriecentre, der tilbyder en blanding af uddannelse og ferie på én gang.

Tilbud i Pattayaredigér

Alting er på tilbud i Pattaya. Her kan du få jakkesæt, Rolex-ure, massage og endda en ladyboy et par fine sivsko. Altsammen er billigt, og ingen kigger dømmende og nedladende på dig, når du går ind i en butik. De lokale er bare så stolte over deres kompetencer og udsøgte håndværkskunst, at de bare ikke kan lade være med at tilbyde dig noget. Hele tiden. Også når du sidder på hotellet. Eller i baren. Eller andre steder... Sådan er det med lokal glæde!

Påklædning i Pattayaredigér

I Pattaya er det generelt moderne at gå iført en blomstret skjorte eller en netundertrøje. Hvis du samtidig har en stråhat på, vil du helt ubemærket kunne bevæge dig rundt i området, uden risiko for at blive antastet.
Når du bevæger dig indendørs er dress-coden normalt nøgenhed, og hvis du befinder dig i selskab med en af de lokale, er det nærmest en fornærmelse at være i enerum, uden at være i Adam-kostume [2], er nærmest en dødssynd. Som alle andre steder i verden må du bare acceptere de lokale skikke.

Små ting i Pattayaredigér

  1. Hjem til Gud eller Fanden
  2. Eller Eva-kostume, hvis du er kvinde eller kønsskifteopereret.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.