FANDOM


"Hvis der havde været retfærdighed til, havde jeg haft hans job"

~ Henrik Sass Larsen om Bjarne Corydons hop til finansielt langt grønnere marker


Padfaerd

Mange mænd udviser en form for passiv-aggressiv adfærd, når de skyldbetyngede urinerer i håndvasken i en tavs protest imod alt, som kvinder har gjort dem nogensinde, ganske uvidende om, at kvinder urinerer i håndvaske og alle mulige andre steder, når og hvornår det passer dem. De har bare ikke dårlig samvittighed over det

Passiv-aggressiv adfærd (PA) er det samme som at udvise civil ulydighed, at surmule, være humørsyg eller at lide af narcissistisk personlighedsforstyrrelse (NPD). PA-adfærd er af Hoffman-La Roche, Ligebehandlingsnævnet, Seruminstituttet, Mentalhygiejnisk Konføderation, Instituttet for Strålehygiejne, Sundhedsstyrelsen, Novo Nordisk og Alibaba.com blevet defineret som en alvorlig sindslidelse, der kræver øjeblikkelig medicinering, tvangsindlæggelse og aflivning og klientificering.

PA-adfærd - hvad gør du?redigér

Hvis man uforvarende støder på et tilfælde af PMS PA, skal man først og fremmest huske at forholde sig roligt og at undgå pludselige bevægelser eller høje lyde, da dette kan skræmme den inficerede og få et anfald af PA til at gå i udbrud.

Hvordan man genkender en analretentiv sortseer person med Negativt Assertations-syndrom (NAS)redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.