FANDOM


Paraskavedekatria eller panisk angst for fredag den 13. er yderst udbredt og ganske berettiget, for alle fredage, der falder på den 13. dag i måneden er onde, grænsende til det grusomme.

Hvad kan der ske fredag den 13?

Hvad skal jeg gøre på denne onde dag?

Ingen Wikipedia
Dem der bare kender en lille smule til det pauseklovnene inde hos Wikipedia laver, skal prise sig lykkelige for, at der ikke findes en artikel om Paraskavedekatria derinde.

Lyt til vejrudsigten, men bliv på måtten. Du skal ikke gå i seng, for temmelig mange mennesker dør i deres senge. Faktisk skal du heller ikke opholde dig i dit eget hjem, for de fleste ulykker sker i hjemmet. Pas på med hvad du spiser; spis helst ingenting. Det samme med drikkevarer. Det sikreste er nok at leje et meget hurtigt og langtrækkende fly, så du kan tage af sted torsdag den 12. og så flyve mod vest indtil du passerer datolinjen ude i Stillehavet. Men du er nødt til at passere den præcist ved midnat, da dit fly ellers vil blive ramt af den bagfra kommende fredag den 13-forbandelse. og du vil styrte i havet og blive levende ædt af hajer og raspmundede blæksprutter, hvis foretrukne føde er dine testikler.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.