Spademanns…

Redigerer

Paragraf

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Sl_politik_300.png|thumb|200px|Spadeparagraffen er symbolet på Spademanns Leksikon. Med lidt god fantasi ligner det et S og et L. Spørgsmålet om de lovmæssigheder vi frembringer er lige så levedygtige - det vil tiden vise.]]En '''paragraf''' (fra græsk ράra de grαphus)"skrevet ved siden af", "tilføjet") er et afsnit i en regeltekst. Paragrafinddeling anvendes normalt i love og bekendtgørelser samt i vedtægter for foreninger.
+
En paragraf (fra græsk ράra de grαphus)"skrevet ved siden af", "tilføjet") er et afsnit i en regeltekst. Paragrafinddeling anvendes normalt i love og bekendtgørelser samt i vedtægter for foreninger.
   
 
Fx. paragraf §1 du må IKKE kopiere tekst fra [http://da.wikipedia.org/wiki/Paragraf Wikipedia] og sætte det ind på Spademanns.
 
Fx. paragraf §1 du må IKKE kopiere tekst fra [http://da.wikipedia.org/wiki/Paragraf Wikipedia] og sætte det ind på Spademanns.
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop