Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon
Edit Page

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 10: Linje 10:
 
== Tips ==
 
== Tips ==
   
* Du er meget tæt på Paradisets port hvis du er medlem af en dommedagssekt fra det nordlige USA. Hvis din sektleder har store briller og dine med mennesker uvasket og meget skægget, er du faktisk i stand til at kunne redde menneskeheden og bringe dem til paradis.
+
* Du er meget tæt på Paradisets port hvis du er medlem af en dommedagssekt fra det nordlige USA. Hvis din sektleder har store briller og dine med mennesker uvasket og meget skægget, er du faktisk i stand til at kunne redde menneske heden og bringe dem til paradis
 
* I paradis skal du være opmærksom på kvinder der kaldes “Eva”, de lurer dig ind i problemer med Herren ved at tilbyde dig et æble.
 
* I paradis skal du være opmærksom på kvinder der kaldes “Eva”, de lurer dig ind i problemer med Herren ved at tilbyde dig et æble.
* Paradis er ikke helt paradis alligevel, for der er fyldt med djævelske slanger. Derfor skal Du heller ikke regne med at støde ind i Indiana Jones derinde.
+
* Paradis er ikke helt paradis alligevel, for server fuldt med djævelske slanger. Derfor skal Du heller ikke regne med at støde ind i Indiana Jones derinde.
* I paradis findes Wikipedia i frugtformat. Forskellen er bare at du kan godt være ordblind for at få viden, takket være de dejlige frugter.
+
* I paradis findes Wikipedia i frugt format. Forskellen er bare at du kan godt være ordblind for at få viden, takket være de dejlige frugter.
* Hvis du finder et hotel, så er du ikke i det rigtige Paradis, men derimod Paradise, og så er du til grin fordi du ses med Amalie.
+
* Hvis du finder et hotel, så er du ikke i det rigtige Paradis, men derimod Paradise., og så er du til grin fordi du ses med Amalie.
   
 
[[Kategori:Religion]]
 
[[Kategori:Religion]]

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Skabelon der er brugt på denne side: