Spademanns Leksikon
40pxKlumme.png
Adgangskrav:
- Du er fyldt 42
- Du lugter ikke af lort
- Du har spist max 10 æbler i dit liv
- Du har ikke tilbragt dit liv i et kloster, eller anden religiøs bygning
- Du kender/kendte Elvis Presley personligt
- Du kender vejen

Paradis er et sted som Coldplay kun kan drømme om. Ingen ved hvor dette sted ligger, men pålidelige munke og nonner kan sikkert argumentere for, at det ligger et eller andet sted i Biblen. Desværre ligger paradis også i koranen, hvilket gør det en anelse svært at finde frem til området.

I 2001 fremsatte Milena Penkowa en anerkendt teori om, at paradis var en Miele-vaskemaskine.

Folk fra paradis[]

Tips[]

  • Du er meget tæt på Paradisets port hvis du er medlem af en dommedagssekt fra det nordlige USA. Hvis din sektleder har store briller og dine med mennesker uvasket og meget skægget, er du faktisk i stand til at kunne redde menneskeheden og bringe dem til paradis.
  • I paradis skal du være opmærksom på kvinder der kaldes “Eva”, de lurer dig ind i problemer med Herren ved at tilbyde dig et æble.
  • Paradis er ikke helt paradis alligevel, for der er fyldt med djævelske slanger. Derfor skal Du heller ikke regne med at støde ind i Indiana Jones derinde.
  • I paradis findes Wikipedia i frugtformat. Forskellen er bare at du kan godt være ordblind for at få viden, takket være de dejlige frugter.
  • Hvis du finder et hotel, så er du ikke i det rigtige Paradis, men derimod Paradise, og så er du til grin fordi du ses med Amalie.