FANDOM


Paper

Toiletpapir til de rigtig store ...

Papir er et smart materiale, der produceres af træer, andet papir og alt det andet man kan smide ned i en papirmaskine. Papir har til mange folks store overraskelse intet at gøre med dyrearten tapir. Hvis du ønsker en illustration, kan du blot kigge i din printer/kopimaskine/bogreol/toiletholder, hvor der er masser af papirer. Eller prøv at skrive denne artikel ud.

Mange kommer og spørger: "Har I noget papir?" hvortil det kloge hovede svarer flabet (flabet betyder at man har lyst til en ko) nå men det kloge hovede svarer: "Jo! Det hedder HELT almindeligt papir; du kan hente det ovenpå i printeren!

Papir blev opfundet i stenalderen, da spillet Sten var temmelig udvandet: To hulemænd fik altid uafgjort, da de kun kunne knytte næven og det var det. Derfor opfandt man papir, så man kunne bruge en flad hånd i stedet, og vinde. Stadig et kedeligt spil, men biproduktet, fladt og tyndt papir, blev brugt til mange ting: Det smagte godt, og man kunne lave hvid sovs hvis man kogte det. Papir har også inspireret mange racister; det er kridhvidt, fladt og dødssygt. Senere begyndte man at skrive bøger ud af det. Igen var det bare et biprodukt af spillet, som vi i dag kender som "Sten-saks-papir, der er en kendt og anvendt styreform i det meste af verden. Efter mange års ressourcespild og hård forskning, har mennesket endelig opnået den indsigt der skal til, for at få et blank stykke papir. Kort sagt topmålet af 5 mia. års civilisation. Hvis du ikke kan vente, bør du straks skynde dig at klikke [1]


Fakta

  • Fås i ruller, blokke og enkeltark tilmed også i buddingform
  • Ses ofte i selskab med pis latin: "meiere"
  • Fremstilles af det tidligere rebslageri Gyldendal
  • Man har altid masser af papir, når man ikke kan finde sin kuglepen!
  • Udrydder de svenske skove, i hvert fald ifølge samfundsfagslæreren!!!

Se også

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.