FANDOM


Images

Et barn, der er blevet spist af med en pandekage.

En pandekage er en kage der er bagt på en pande. Er oftest rund.

Oprindelseredigér

Pandekagens oprindelse er ukendt, men der er helt sikkert tale om en eller anden, der har lavet en ulykke i køkkenet, for der sker langt de fleste ulykker.

Udseenderedigér

Det eneste fælles udseende alle de forskellige varianter af pandekager har er fladheden. En pandekage vil altid være flad, ellers er det ikke en pandekage.

Anvendelighedredigér

Pandekager opdeles i søde og salte. De søde bruges til dessert med diverse søde fyld, men de slate benyttes til resten.

Pandekager kan anvendes til næsten alt. Har du en rest millionbøf, så bag nogle pandekager og tilsæt noget hvidkål til millionbøffen, og brug denne som fyld til pandekagen. Voila, du har en forårsrulle, bedre end Daloon kunne lave den. Få din mor til at tilberede millionbøffen, da det er et helvede at give dem 2 minutter på hver side.

Har du ingen millionbøf skal du ikke fortvivle, for næsten alt kan bruges til fyld til pandekager. En pandekage med pesto og hummus er ikke det værste man få serveret, og så koster det hverken dyreliv eller millioner.

Vigtigt at vide om pandekagerredigér

En pandekage må ikke blive sort. Det er ikke for at være diskriminerende men sorte pandekager er usunde. Du kan således også bage pandekager og lade dem blive sorte, med fuldt overlæg. Du har dermed et udspekuleret aflivningsvåben, Selvom du har bagt pandekagerne bliver du ikke kendt skyldig i mord. Når en grådig pandekagespiser spiser sorte pandekager begår den frivilligt selvmord, den kunne bare lade dem være.

Stoffer i pandekagerredigér

Det er ret moderne at putte euforiserende stoffer i mad, og pandekagen går da heller ikke udenom. Specielt ynder mange at forurene pandekagedejen med hash, som de tilsætter via fedtstof, hvori de har opløst hashen. Hvis man spiser for mange af den slags pandekager kan man risikere at skrive sætninger som den følgende:

"CIA i sammensværgelse med citronmånespiserne a.k.a. dansk politi har fået to mandelige strippere til at begå selvmord. Stripperne, der var skaldede og homoseksuelle, blev mobbet at politiets råbekor, der igen og igen råbte "skaldet på issen og uden talenter for missen".

Ole Erling kom engang ved en fejl til at spise en sådan pandekage, hvilket der kom følgende nummer ud af:

Mystisk Nummer

[1]


Pandenoter redigér

  1. The Boy In The Bubble

    The Boy In The Bubble

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.