Palavatyskere.png

Typisk skitse af Palavertysker


Det oprindelige folk[redigér | redigér wikikode]

For mange århundreder siden levede de såkaldte Pumilio Inepta (i dag bedre kendt som Palavertyskere), i det land vi i dag kender som Tyskland. Det hed dengang Aqqqnäphölljiaakianm [Aknæpolikon] og var en stor gold ørken, med de berømte Saurkraut-buske som det eneste uspiselige. Eftersom de var det eneste folkefærd og allesammen lignede hinanden, da de aldrig havde hørt om evolution, havde Pumilio Inepta et meget kedsommeligt dog desværre for dem også et ufatteligt langt liv.

Erobringen af Aqqqnäphölljiaakianm[redigér | redigér wikikode]

Det skete i det herrens år 962 d. 22 maj klokken 21:07, at Aqqqnäphölljiaakianm blev invaderet af en stor flok religiøse Romere. Romerne kunne absolut ikke finde sig i den lave standard Palavertyskerne levede i, de jog dem derfor ud af deres landsbyer og langt ud i bjergene, hvor de bosatte sig i diverse huler, huller, fordybninger, sprækker og under alskens sten.

De senere år[redigér | redigér wikikode]

I mange år havde Palavertyskerne succesfuldt gemt sig for erobrer, krigsherrer, civiliserede mennesker og alskens andet godtfolk, men i 1939 blev der opdaget og noteret nogle besynderlige tegn ved visse mennesker. Denne opdagelse blev gjort af den kendte tyske nazist doktor Josef Rudolf Mengele, under dissekeringen af mange mennesker. Der står noteret i hans log "jeg faldt i dag over et særdeles særpræget eksemplar, det drejer sig om fange 1123. Under dissektion lagde jeg mærke til at patienten havde særdeles store lårmuskler og så ud til i det hele taget at have flere muskler i kroppen end hvad jeg ellers havde kunnet tælle ved nogen andre patienter". Denne observation var hvad der fik myterne om de sagnomspundene Palavertyskere til at bludse op igen.

Der blev i i mange år søgt i hver eneste afkrog af det gudsforladte land Tyskland, men ligemeget hvor stor indsatsen var syntes det aldrig at give et resultat. Det var ikke indtil før 2008 der blev fundet direkte beviser på eksistensen af Palavertyskerne. Det store fund blev gjort af en spion i Lidl sendt ud af konkurrenten Aldi, som altid har været lige i hælende på dem. Opdagelsen var dog et rent tilfælde, da spionen kun var sendt ud for at pristjekke konkurenten, men faldt over hele årsagen til Lidl's store succes (for mere om dette emne reffereres der til artiklen om Lidl).

Oplysningerne om Palavertyskerne kom dog ikke frem før det tidlige 2009. Første gang oplysningerne så blev gjort offentligt tilgængelige var i en sag i den Europæiske menneskerettighedsdomstol, hvor Aldi forsøgte at sagsøge Lidl på baggrund af mishandlingen af deres Palavertyskere. Sagen faldt dog hurtigt til jorden, da der opstod stor splid om hvor vidt man skulle anse dem for at være mennesker eller ej.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.