FANDOM


Padborg Roulette redigér

Parralelklask

Hende den lækre fra parallelklassen vinder altid

Padborgborg Roulette ligner i udgangs punktet det dødelige spil Russisk Roulette da man altid ender med en kombinatorisk teoretisk sansynlighed for uheldigt udfald på P(6) eller 1/6. Den store forskel ligger i at et tabt spil Russisk Roulette er fatalt hvorimod Padborgborg Roulette kræver flere spil for at opnå samme effekt.

Padborgborg Roulette spilles ved at man indkøbe 6 dåser øl af mærket Paderborner eller Hansa Pils. Dernæst ryster man én af de 6 dåser. Herefter blander man dåserne grundigt - dog uden at ryste de øvrige 5 dåser. Nu lader man efter tur deltagerne både vælge, og åbne en dåse - med henblik på at drikke dåsens indhold. Har man fået den dåse som nu eksploderer i skum ud over deltageren har man tabt (eller vundet) alt efter smag og bekendelse til Nihilisme. Udbredt sport blandt fange vogtere under korea krigen. Se også Sagnlandet Korea

Shotgun redigér

Shotgun

Færdsels styrelsens shut-gun instruktions tavle

Shotgunbabe

Hende den lækre fra parallelklassen ka os li shut-gun

Denne variant kan benyttes hvis man ikke er i besidelese af mere end en øl og sådan set bare skal have det overstået. Her optræder fænomenet kaldet "shot-gun". Man ryster dåsen grundigt og holder den foran ansigtet. Dernæst knalder man dåsen en ordentlig en med en spids genstand og når ølet spuler ud af dåsen sætter man munden til samtidig med at man åbner i toppen af dåsen på vanlig vis. Det er set at en dåseøl kan indtages på under 2.4 sekund på denne måde og må derfor regnes for en af de sikre metoder hvis man gerne vil være beruset hurtigt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.