FANDOM


Oprindelseredigér

Fodkoldgpolseognny

En protoype af det vi i dag kender som en pølsevogn.

I 1946, lige godt efter 2. verdenskrig, var man fra Dansk Folkepartis side ret mopsede over at have haft Danmark under tysk kontrol i så lang tid, så for at ruste sig imod lignende, fremtidige hændelser begyndte man i samarbejde med Anna og Lotte, det danske militær og til dels Donald Trump “Projekt-Pølsevogn”, der efter sigende skulle “bringe retfærdighed og glæde til den danske velfærdsstat”. Idag ved vi selvfølgelig, at det jo var noget fucking vrøvl helt rigtigt.

Ofreredigér

Frem til 2001 tjente “Projekt-Pølsevogn”'s såkaldte ‘pølsevogne’ det ganske simple formål at forsvare Christiansborg og Amalienborg som et slags “last resort”. Desværre heldigvis havde Dansk Folkeparti været ind over udviklingen og programmeringen af den såkaldte “ultimative killing-machine”, så i løbet af de seneste par år har en del ind- og udvandrere mistet livet til pølsevogne. Siden færdiggørelsen af “Projekt-Pølsevogn” i år 1949 har akkurat 327⅔ mennesker måtte lade livet (de to tredjedele skyldes en muteret flygtning, der efter et tosset videnskabeligt eksperiment blev splejset med en flue. Mandens navn var Baxter Stockman).

DF's indsatsredigér

Dansk Folkeparti havde under udviklingen af “Projekt-Pølsevogn” en stor, fedtet finger med i spillet og var den hovedsagelige grund til, at projektet kom til at hedde noget så åndssvagt pragtfuldt som “Projekt-Pølsevogn”. Man mente nemlig fra den tidsrejsende Pia Kjærsgaards side at “salg af svinekød nok skal kunne holde udlændinge væk, og så kan vi spare ammunition resourcer.

Pølsevognes funktion i dagredigér

I dag er hele kampmaskinekonceptet fuldkomment glemt, og pølsevognene fungerer nu som komplet ordinære fastfood-udbydere. Dog frygter mange skeptikere og Bente fra kommunen, at pølsevognes fortsatte tilstedeværelse i Københavnområdet muligvis kan være til stor fare for københavnerne og deres marsvin, ørkenrotter og hamstere, da styresystemerne i langt størstedelen af alle pølsevogne er yderst forældede og ikke er blevet opdateret i over 50 år – dette kan, mener mødre i Randers, Odense og Roskilde, inden længe forårsage komplet breakdown i maskineriet på pølsevogne Danmark over og spontant igangsætte de indbyggede maskingeværer, de varmesøgende missiler og i værste fald atombomben, der ellers kun bør bruges i nødstilfælde. Dog nægter man fra pølsemændenes side at give afkald på de til dels harmløse vogne.

Se ogsåredigér

  • Dansk Folkeparti
  • ...Ned ad dig selv. Kan du se det? Det hedder flæsk. Fede unge.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.