Spademanns Leksikon

"Keep in touch!" - Rudy Frederiksen om Arto

"Forskellen på en pædagog og en pædofil er, at den pædofile kan lide børn!"

~ Mogens Camre om institutionslederen for børnehaven Nattesværmeren

og unge drenge som er omskået

de skal også værre handicappet og blinde


"Åh nej, nu igen!"

~ Emil Thorup om de opskræmte børn på Marienlyst strand efter at lille Per blev hevet ind i buskene


"Det irriterer mig at man skal så tidligt i seng!"

~ Hende den lækre fra parallelklassen om hvorfor institutionslederen for børnehaven Nattesværmeren vil have hende op i høet gyngen allerede klokken tre om eftermiddagen


En pædofil er det samme, som man i de gode gamle dage kaldte en børnelokker. Dengang fik vi at vide, at børnelokkerne vil lokke os op på et loft under påskud af, at de vilde fylde os med mere slik.[1] I virkeligheden ville der ske det,[2] at børnelokkeren ville kvæle det stakkels barn, skære det i fine striber[3] og stoppe det[4] ned i en sæk.[5]

Det pædofile Danmark[]

John Halse, der har mistet lidt af håret, ved hvad han taler om: 755.522 tvangsfjernelser kan ikke tage fejl. Han hjælper også DIG for kun kr. 1.000 kr. 3.000,- i timen. Den røde trøje skal få dig til at flakke med øjnene og se skyldig ud, og dermed få dig til at bryde sammen og tilstå. Johns profil på Arto hedder i øvrigt: onkeljohnpillerhvordetkilder

Danmark er det mest pædofile land i Vesteuropa. Mindst 106% af den voksne befolkning har begået overgreb. Og mindst 77,895% af alle børn under 33 er blevet udsat for overgreb. Dette har foreningen Børns Vilkår regnet sig frem til ved at tyde stjerner i Femina-galaksen, at have optalt antallet af solgte plysbamser i fætter BR og multipliceret med de 5.559,3 underbetalte psykologer, som foreningen har netværk med. De skal jo også leve, ik? Flere af dem ønsker sig en lystgård på landet. Så forstå det dog!

For en sikkerheds skyld har de 759.963 socialrådgivere i de danske kommuner tvangsfjernet 55% af samtlige skolesøgende børn - for Børns Vilkår tager jo aldrig fejl. Og det er i hvert fald ikke på grund af alle de dejlige penge, de påstår sådan no'ed.

I Danmark siger loven: "Kan han/hun trække vejret, kan han/hun sluge sværdet!" og "Kan barnet gå, kan barnet få (pik i røven - red.)"

"Hun er så lækker, at jeg kunne suuuge morgenurinen ud af hende"

~ Helge Sander om Milenas 9-årige nieceHvad er pædofili så for no'ed?[]

Pædofili er, når en voksen forgriber sig på en under 65.[6] Dette ses oftest på Marieløs Strand, eller andre områder i nærheden. Mange af de, som bliver ofre for et pædofilistisk angreb, er oftest folk i alderen omkring 63! De, som er overgriberne, er oftest klamme, fede, enlige og ekstremt grimme gamle mænd (i gennemsnit 197 år[7]).

Mange pædofile har aldrig fået et godt liv efter mødet med de små børn!

"Jeg har aldrig før haft så mange mareridt om små børn, der skriger!"

~ anonym om sine rædselsfulde oplevelser i en skovbørnehave


Søg hjælp[]

Man bør ikke gå med pædofili for sig selv, det kan være skadeligt, og man kan få varige mén og mareridt. Hvis man går med en lille "pædofil" i maven, så få den ud! Meld dig ind på arto.dk og find nogle børn i alderen meget lav![8].

Men dette gælder kun, hvis du er god til at lyve, være u-ærlig, er over 198 år gammel eller har sjofle bemærkninger parat! Og husk, siden er lavet af alle pædofiles gode ven, Rudy Fredriksen!

Ellers kan man henvende sig hos Børns Vilkår, der altid har omtrent 1.000 psykologer på vagt, og er parate til at hjælpe dig for kun kr. 1.000,- og en pose æbleskiver i timen.

Børnetelefonen[]

Du kan ringe til Gurli og MetteBørnetelefonen. Gurli og Mette går i 6. klasse og kan lette selv de største tryk - når blot du liiige lægger dit navn, CPR-nr., adresse og nummer og PIN-kode på dit kreditkort. Vores motto er: Du ringer og kalder - Børnetelefonen kommer og knalder.


Sådan genkender du altid en pædofil[]

Pædonoter[]

<references>

 1. Din mor ville skåne dig med eufemismen slik
 2. Sagde din mor
 3. Lidt ligesom stribet flæsk
 4. Det aflivede barn
 5. Det videre rationale for en sådan adfærd blev aldrig givet - eller forlangt
 6. Se fx dette brutale link - hvis du tør! [1]
 7. Plus en uge med fire torsdage
 8. Herefter begynder den strafbare del
 9. Og - på deres helt egen skizofreniske facon - så er de fanatisk politisk korrekte
 10. Alle pædofile er blevet misbrugt som børn
 11. Dürumrullen er - selvfølgelig - også en eufemisme
 12. Hvad vi kalder en "Børnelokker Classic"
 13. De går efter både piger og drenge under 12 år
 14. Se pædonote nummer 6