(http://www.instructables.com/image/FKL1XP2G33OYG44/Christmas-Story-Bunny-Costume.jpg)
 
m
 
(En mellemliggende version af en anden bruger ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 
Der et tidspunkt på året hvor det er [[påske]], og det fejrer man ved at der et en fed og klam mand i en [[kanin]]-dragt, ( der er alt for lille) lusker rund i din have. Du bliver måske lidt bange, og går derud med et baseball-bat, og da du skal lige til at du skal slå ham i skridet, giver han dig et stinkene malet [[æg]].
'''Påskeæg'''
 
   
  +
Det tager du muligvis imod. Man er senere gået over til chokolade-æg, Fordi at rigtige æg stinker efter fire timer.
   
  +
[[Kategori:Religion]]
'''Historie'''
 
  +
[[Kategori:Påske]]
 
Der et tidspunkt på året hvor det er påske, og det fejrer man ved at der et en fed og klam mand i en kanin dragt, ( der er alt for lille)lusker rund i din have. Du bliver måske lidt ( meget) bange, og går det ud med et baseball bat. og lige til at du skal slå ham ham i skridet, giver han dig et stinkene malet æg. det tager du muligvis imod. Man er senere gået over til chokolade æg, Fordi at rigtie æg stinker efter 4 timer.
 

Nuværende version fra 23. nov 2012, 23:25

Der et tidspunkt på året hvor det er påske, og det fejrer man ved at der et en fed og klam mand i en kanin-dragt, ( der er alt for lille) lusker rund i din have. Du bliver måske lidt bange, og går derud med et baseball-bat, og da du skal lige til at du skal slå ham i skridet, giver han dig et stinkene malet æg.

Det tager du muligvis imod. Man er senere gået over til chokolade-æg, Fordi at rigtige æg stinker efter fire timer.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.