Spademanns Leksikon
Ingemann mandag 721980a.jpg

"Ak ja, den stakkelds Mand. Han var overvæjende overvægtig og kunde dog til stadighed spise snesevis af Happy-Meal's. Dog skal det fastslaas at disse er særdeles veldsmagende... Aldtsaa Happy-Meal's, ikke de Overvægtige."

~ H.C. Andersen om Overvægt


"Hvis der er mad så spiser vi, hvis der ikke er så sover vi"

~ Børn fra det nye årtusinde om hvad han går og laver


Denne dreng er gået ind i et stramt motionsprogram for at tabe sig... Eller også er han bare dum.


Overvægt (også kaldet fedme) er en sygdom, der let rammer folk med lavt selvværd eller hang til McDonalds-mad. Hvis man spiser for meget, udvikler man langsomt en ølmave. Den matematiske formel for overvægt er:

X + Y + Z - X1 - X2 = overvægt

X = mad Y = ugidelighed Z = lavt selvværd X1 = afføring (lort) X2 = forbrænding

Hvad er vægt?[]

Forskere fra vægtvogterne, Bureau International des Poids et Mesures (BIPM), der har hjemme i Frankrig, foretog i onsdags supernøjagtige målinger af Newtons gravitationskonstant. De målte konstanten på to forskellige måder og opnåede resultater, der stemte godt overens. Målingerne afveg dog signifikant og i ganske væsentlig grad fra den officielt vedtagne værdi for konstanten, som ellers blev fastsat af International Committee on Data for Science and Technology (CODATA). Disse er nu sat fra bestillingen og fyret. De nye målinger kommer frem til: G = 6,67545(18) × 10^−11 m^3/ (kg s^2) med en usikkerhed på 27½ dele per million. Målingerne er en opgradering af tilsvarende målinger, foretaget i 2021. De forbedrede målinger giver en værdi for G, som er 21 dele per million lavere end resultatet i 1901, men mere afgørende er det, at værdien er 241 dele per million højere end CODATA’s værdi, som er baseretandre målinger, hvilket vi finder suspekt.

Oprindelse[]

Overvægt sås første gang i 1337 i Japan. Der fandt en unavngiven sumobryder ud af, at det var meget lettere at kvase modstanderne, hvis man var overvægtig. Senere blev det i Japan anset som værende smart at være overvægtig. En dilledelle der dog først nåede til den vestlige verden langt senere.


Smittekilder[]

Her ses mexikansk Mc Donald-medarbejder i gang med at opfede kunder.

Der er stor sandsynlighed for at blive smittet, hvis man spiser stærkt fedende produkter såsom burgere, kylling eller fedt, men sukker er også berygtet. Det sted, hvor der befinder sig den største mængde fedende fødevarer er "restauranten" McDonalds, der befinder sig verden over. Worldwide hedder det på dansk.

Kure[]

Visse kredse finder fedme sexet. Vurdér selv.

Den hurtigste og nemmeste kur imod overvægt er en fedt-sugning, men det er ikke for fattig-røve. Har man lidt selvpiner i sig, kan man også motionere eller gå på slankekur. Fedtsugningen har, udover det lille problem med prisen, en selv-risiko for at du mister din mavesæk eller får skåret dit ene ben i stykker. Dette er der specielt stor sandsynlighed for, hvis du får din fedtsugning udført hos Jørn Ege.

Slankekur indebærer at uheldige madlavnings-vaner skal luges ud; det er altså slut med at bruge fedt eller andre smøremidler til at få maden til at glide lettere ned med.

Motion, i form af sex og porno i form af sadomasochisme, er nok den mest fornuftige kur der findes mod overvægt, og den sundeste, når alt kommer til alt. Det eneste der kræves til denne kur er en ond slave-pisker, der ikke giver slaven noget mad, og så er problemet hurtigt overstået/løst.