FANDOM


Toilet ved Springforbi
Offentligt toilet
Strandvejen ved Springforbi, 2930 Klampenborg, Danmark
Springforbi
Tilgængelighedsgennemsnit: 3,75

Inspiceret den 01-07-2001 af Eva Glistrup.

Beskrivelse Offentligt handicaptoilet ved parkeringspadsen ved Springforbi. Ligger ved dametoilettet
Vurdering
Parkering Klasse 3. Stor parkeringsplads. Der er 1 handicapbås helt oppe i den nordlige ende, ellers kan man benytte en endeplads .
Adgang Klasse 5. Fra p-pladsen er der en kort, lidt stejl, flisebelagt rampe. Ved døren er der først en rist på 2,5 cm og derefter et trin på 2,5 cm. Tung dør. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle Klasse 3. Niveaufrit, bred dør. 120x120 cm foran dør, i realiteten er der dog lidt mere plads at bruge , fordi der er et indhak. Antal elevatorer: 0.
Toiletter Klasse 4. Inde på toilettet er der god vendediameter (180 cm). Hvis man har nogenlunde lange arme kan man nå vask fra wc. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning
(Kilde:Tilgængelighedsdatabasen for rygmarvsskadede i Danmark)

En overspringshandling er en ting man gør for at udskyde andre, presserende opgaver. Typisk er det den studerende, der finder på ligegyldige rengøringsopgaver for at - øøh - lige et øjeblik......

Historie redigér

Den første overspringshandling blev foretaget ved Springforbi i 1712 nær Jægersborg Dyrehave og det var før der kom et offentligt toilet. Det var sådan at alt hvad man gjorde ved Springforbi var pr. definition overspringshandlinger.

Som man kan se på billedet blev Springforbi Station nedlagt og var ikke længere en del af Kystbanen. Det blev sværere at foretage overspringshandlinger i bordeux-ghettoen og man blev derfor meget målrettet.

I mange år ledte man efter et sted hvor man kunne spilde tiden uden at få dårlig samvittighed. Som konsekvens blev Skodsborg Badesanatorium i 1982 omdannet til Danmarks første fitness-center - inspireret af Jane Fontex' workout-principper...men det er en helt anden historie.

Overspringshandlinger generelt redigér

Steeplechase

En typisk overspringshandling er at springe over hvor gærdet er lavest. I dette tilfælde er det nok ikke en god ide!!

Der er stadigvæk muligheder ved Springforbi. Man kan:

Hvis man godt kan lide og springe over hvor gærdet er lavest når det gælder overspringshandlinger, er det typisk at man vælger at tage til Springforbi og opdage at stationen er nedlagt, og tage hjem igen.


Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.