FANDOM


Otterup

Her ser du Otterup. Det orange i billedet er egern i brunst.

Otterup er en by der ligger på nordfyn. Byen er mest beboet af egern og andre lignende gnavere. Befolkningen af disse egern m.fl. er på 254.827 ((pr. 1. Januar, 2010) tallet er dog skudt til at stige med omkring 26.000 gnavere hver dag, rundt regnet), hvilket er ved at blive et stort problem for den menneskelige borgmester, Sidney Lee, som mener at 254.827 gnavere er for mange i forhold til byens areal på 4,71 km², da der kun lige er plads til kommunen og dens have, som årligt i højsæsonen bliver brugt til kræmmermarked.

Tankstationerne redigér

Otterups kendetegn er dog at tankstationerne vælger at sælge cigaretter til børn under 8 år. Dette blev straks opdaget i Basta, da gnaverne klagede over, at de små børn blev så sultne efter de havde røget, at de spiste alle deres agern. Basta tog sagen op, men indså at dette kunne være en perfekt chance for at slippe af med alle de gnavere, der efterhånden havde kommet ud over Otterups grænser.
Tankstationerne udtalte: ".."

Sidney Lee i borgmesterstatus redigér

D. 5. Maj 2008 var der for første gang demokratisk borgervalg, efter mange år som en enevælde by, hvor Flemming "Bamse" Jørgensen sad ved tronen og styrede alt.
Dog var der ikke så meget at rafle om for borgerne, da de eneste kandidater til borgmesterstatusen var Carl-Mar Møller og Sidney Lee.
Med 82,4 % af alle stemmerne gik sejren til Sidney Lee. Begrundelsen for dette var, at borgerne i Otterup mente, at han ville være et godt forbillede for skæve hashrygende unge, da hans navn var Sidney "lige". (Otterup har aldrig haft råd til at have skole, så 82,4 % procent af befolkningen var ordblinde, hvilket også resulterer i, at byen lever som Amishfolket i Amerika.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.