FANDOM


Egern

Oskiji fra Alaska

Oskiji er et pattedyr i gnaverfamilien, ses ofte i Canada og Alaska, og er meget glad for kontakt med mennesker

Man ved ikke meget om disse besynderlige dyr, andet end de har en vane med at bryde ind i folks huse og voldtage sovende sexede mænd om natten. nej det nu faktisk mig der gør det

Det har dog ikke altid været de sexede mænd de har gået efter. Før i tiden, før de havde særlig meget selvtillid, voldtog de kun middelmådige, til tider utiltrækkende, mænd. Men nu hvor de har indset den frygt de skaber i de homofobiske kræse, er de begyndt at planlægge deres ofre med omhu.


Oprindelse redigér

Oskijierne har været kendt i Nordamerika siden 60'erne, men man mener at de kan have levet her i mange tusinde år, uden at vi har opdaget det.

Den mest sandsynlige mulighed er, at Oskijierne er genetisk muteret levende Sexlegetøj til aliens, som blev dumpet på Jorden for mange mange år siden. Enten det ellers er de bare meget desperate rent seksuelt.

En anden, mindre sandsynlig teori, er at Oskijierne i virkeligheden er vamle mænd i Egernkostumer som render rundt om natten og voldtager mænd, men det er jo en lidt langt ude forklaring

Ofre redigér

Der er en lang list med ofre for den frygtelige seksuelle hærgen som disse scorekarle sodomistiske bæster er skyld i. Mange på listen er blevet råknebbet traumatiseret så grusomt at de ønsker at være (halvt)anonyme.

listen over kendte ofre:

 1. George W. Bush
 2. Din mor
 3. Din far
 4. Per, tidligere tordengud
 5. Mig
 6. Gyntha, den Hjernesugende Mandrilmor
 7. Peter Plys
 8. Manden med den gyldne pistol
 9. Alle mænd i Alaska
 10. Ole Henriksen
 11. Gustav fra for lækker til love
 12. Lars Løkke Rasmussen
 13. og mange mange flere
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.