Spademanns Leksikon
Sorg.jpg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.

Osama bin Laden efter han barberede sit skæg af

"Ich bin Laden"

~ Osama bin Laden om sig selv

"Tænk at blive lagt sådan for had, blot fordi vi fik Saudierne til at fjerne stodderens statsborgerskab."

~ USA om Bin Ladens USA-politik


Osama bin Laden (أسامة بن لادن) blev født i Tora-bora hulerne, 2. grotte til venstre på første sal, som søn af Marme Laden og Remou Laden, hvilket fra starten af gav ham en ekstremt dårlig smag. Fætteren Choko Laden hjalp til under fødslen, men blev kvalt i Osamas navlestreng.

"Jeg kendte Osamas mor, hun hed Mama-Laden"

- en raraber om Osamas mor.

Hvor er Osama nu?[]

Osama er selvfølgelig det eneste sted, du stadig kan købe de der VHS-bånd, han udgiver i håndkøb, nemlig Thisted (I Davids kælder). Det siges også, at Thisted er i en helt anden dimension/tidsalder, så de stadig tror, han er en "kjøwenhawner".

Osama Bin Laden har en hemmelig identitet, under navnet Osman ben Larsen, der vides ikke meget om hans dobbeltliv, men man regner med at han arbejder som fisker ved Randers

Tidlige liv[]

Som lille var Osama mildt sagt allerede "a pain in the ass". I børnehaven fik han det meste af tiden til at gå med at lege bølle. En af hans yndlingsbeskæftigelser var at ødelægge de andre børns Lego-tårne, ved, meget simpelt, at komme løbende og hoppende fra den ene ende af lokalet, mens han sagde flyvemaskine-lyde, og så tonse lige ind i de andre børns Lego-finanstårne. Den leg viste sig senere ikke at være så heldig. Dog gik der heller ikke længe før Osama fandt ud af, at han skulle være noget helt specielt. Derfor forlod han, da han kun var 9 år gammel, familiens lille delikatesseforretning på Istedgade og drog ud i Verden. Da han var 17 stoppede han med at drage og gik ind på en McDonald's-restaurant på den mongolske græssteppe. Han bestilte et Happy-meal med tilhørende soldater-legetøj. Osama glædede sig meget til at smage maden, men mest til at se, hvilket spændende legetøj der fulgte med. Uheldigvis var der ikke mere legetøj tilbage, da det var en meget befærdet græssteppe. Fra den dag af hadede Osama Mongoliet. Senere opdagede han dog, at der ikke er nogen byer, der er værd at bombe i Mongoliet. Han undersøgte derfor, hvem der ejede McDonald's... Så det blev altså USA i stedet.

Kim Bodnia i rollen som Osama fra filmen Pusher IV

Senere liv[]

Efter at have bombet diverse høje bygninger rundt om i verden, trak Osama sig i 2007 tilbage og købte en gård lidt uden for Odense. Der levede han i de næste par år et fredeligt og stille liv. Han brugte meget af sin tid på at skrive kriminalromaner, som han udgav under pseudonymet "Dan Brown".

Død[]

Osama døde i 2011, da en flok fanatiske CSI:Miami-fans sporede ham til hans sommerhus i Pakistan, hvor de plaffede ham lige i snotten angreb ham. De sked skød ham i munden, som hævn for den grimme frisure, Tom Hanks måtte gå rundt med i filmene, baseret på hans bøger. Barack Obama, som desperat manglede noget at kunne fremvise til vælgerne i sin 2012 valgkampagne, tog straks æren for attentatet, og fordi amerikanerne både hader alle andre bøger end Bibelen og konstant leder efter en lejlighed til at drikke sig selv fra sans og samling, udbrød der straks jubel rundt omkring i USA og Ringsted. Efter hans død blev hans job overtaget af Per Stig Møller, som med stor entusiasme viderefører nedrivningsfirmaet.

CSI-Miami dumpede hans gennempulede hullede kadaver et sted mellem Pikistan og Ringsted havn.

Trivia[]

حاشية[]

<references>

  1. Milena Penkowa et al. 2009