FANDOM


Beskeder fra bruger til bruger
Dato Brugernavn Indhold
3. juli 2011 Eigil Søager Tusind tak for uopmærksomheden ved min 80 års fødselsdag! Røvhuller! Sæt jer bare ned og vent på arven, I bliver sgu lange i ansigterne, I nasserøve!
3. juli 2011 Sangfrøen Jeg leder efter en sang fra begyndelsen - måske midten - af halvfjerdserne. Omkvædet var noget med na-na-na-na-na. Det var enten en mand eller en dame, der sang. Nogen der kan hjælpe?
4. juli 2011 Snuskeberg Hey! Jeg søger en moden mand mellem 13 og 16 år, der kører knallert med styrhjelm så du ikke bliver lige så dum i hovedet som min lillebror der faldt af gyngen i fælledparken. Du skal være ærly/kærly, gerne med en tatoooo på ballen af en lille sommerfugl og ikkeryger.
5. juli 2011 Eigil Søager Den flinke hjemmehjælper har lige oplyst mig om, at det slet ikke var min fødselsdag. Undskyld, kære unger, det er først i morgen, glæder mig til at se jer...
6. juli 2011 Jette Gottlieb Hvis der er nogen, der har nogle klistermærker med bubbibjørnene, så send dem til mig på en fax. Alt har interesse, bare ikke i numsen.
6. juli 2011 Sangfrøen Hej Snuskeberg, hvad hvis jeg ryger ude på altanen?
6. juli 2011 Mette B. Det gæller et vædemål det her, så svar hurtit: Er Fedtmule en hund eller en hest? Og hvilken? Knuzz
6. juli 2011 Snuskeberg Hey snagefrø, hvad hvis du ryger ud af vinduet?
6. juli 2011 Skolelærer Madsen Snuskeberg, det er en fin lille annonce du har sat ind her, men der mangler en masse kommaer. Se at få det i orden til efter sommerferien, ikke.
6. juli 2011 Mylle Hej Sangfrø - kan det have været na-na-ni-na-na, du mener? For så tror jeg nok jeg har hørt den i et af mine programmer.
6. juli 2011 Snuskeberg Hej skolelærer Madsen. Ved du hvad jeg har sommerferie så her har du en hel stribe kommaer så smider du dem bare ind hvor det passser dig: ,,,,,,,,,,,,,,
6. juli 2011 Eigil Søager Nu kan I rende mig noget så grusomt! Jeg ventede hele dagen med lys og lagkage, men I kom ikke. Jeg er træt af jer, træt til døden!
6. juli 2011 Masokisten Er der nogen der har et billigt piskeris? Mig og min hest skal prøve noget nyt.
6. juli 2011 Sangfrøen Ved du hvad, Mylle, du kommer altid op med det helt rigtige. JA! Det var ni, ikke na. Eller måske niiii, sådan lidt længere, du ved.
7. juli 2011 Eigil Søager Det må I meget undskylde. Jeg havde låst mig inde i pulterkammeret, så det er ikke så mærkeligt, at I ikke kunne finde mig. Undskyld. Ses vi næste år?
7. juli 2011 Mr. President of Nigeria Bank You vinde 1 billion dollars! Send me your kreditkort and pinkode and I will ordne resten.
7. juli 2011 Mette B. Jeg tror godt jeg ved hvad sang det er, Zangfrø. Det er noget med Zladdydaddycaddy. Dem hørte min morfar altid før han døde. Knuzz
7. juli 2011 Sangfrøen Knuz dig selv, din lille åndsbolle!
7. juli 2011 Eigil Søager Fedtmule er hverken en hund eller en hest, Mette. Det er en tegneserie, så vidt jeg husker. Blæk, rent blæk. På papir.
7. juli 2011 Mette B. Dit gamle røvhul!
7. juli 2011 Masokisten Tak for piskeriset, Eigil. Men du kunne godt have slikket den ren for flødeskum, inden du sendte den i en frysepose. Tillykke med fødselsdagen, forresten.
7. juli 2011 Eigil Søager Er der nogen, der ved hvor jeg bor? Jeg er lige nede på biblioteket for at tjekke mine mæjls og nu kan jeg ikke huske, om jeg bor i Dronningensgade eller Kongensgade.
7. juli 2011 Jette Gottlieb Er der virkelig ikke en eneste, der har noget med bubbibjørnene? Heller ikke hvis I får lov til en lillebitte smule i numsen? Kom nu, for fanden da. Og Eigil, du bor i Kronprinsessegade.
7. juli 2011 Mette B. Så! Nu har jeg zendt mit creditcard og pinkode til Nigeria Bank. Jeg gir sjokoladeboller når jeg får pengne.
7. juli 2011 Jette Gottlieb Nu er jeg hverken bornert eller småborgerlig, Masokisten, men den dér video på YouTube, den tror jeg ikke får lov at blive liggende ret længe. Må jeg forresten låne piskeriset på lørdag? Vi skal bruge noget flødeskum til vores swingeraften.
7. juli 2011 Politimesteren i Rudkøbing Telefax med bubbibjørne netop indløbet på bemeldte telefaxmaskine kl. tinajnogfyrre. Kan afhentes i vagten mod forevisning af gyldig rejsehjemmel.
7. juli 2011 Mette B. Arj alza, Maskonisten! Jeg HÅBER at den hest brugte kondom ellers har den garantrisse fået VTEC eller det!
7. juli 2011 Mylle Den sang dér... Jeg kan ikke lige komme på den, men den har sikkert været med på Tipparaden.
7. juli 2011 Eigil Søager Så har den flinke politimand fulgt mig helt hjem til Store Kongensgade 27... Og nu passer nøglen ikke!
7. juli 2011 Mr. President of Nigeria Bank I will say that Fedtmule is a dog.
7. juli 2011 Masokisten Du må nok vente lidt på det piskeris, Jette. Jeg har fået trykket tyktarmen helt op i venstre armhule efter et eksperiment i går aftes. Nyrer og hjerte har også skiftet plads, jeg kan mærke min puls i venstre side af højre røvballe. Er vi stadig venner? Hils Lotte.
7. juli 2011 Azif Wollah! Nogen d'kender gammel idijot Ejgil? Han bli ved a låze sej ind i min nedlagt kijosk. Hent ham, valla, valla!
7. juli 2011 Skolelærer Madsen Husk nu, lille Snuskeberg, at i starten af det nye skoleår skal vi op i en retvinklet trekant.
7. juli 2011 Azif Wollah! Nu gammel idijot tro at man kan få for fem øre slik! Vi sæller hahs, mand, hahs! Volla!
7. juli 2011 Snuskeberg Hvis du vil op i en retlinet trekant, skolelærer Madsen, så må du låne mig en lineal, når jeg barberer mig.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.