Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

Onani er en ren folkesport, som få dog egentligt snakker om - lidt ligesom sort arbejde. At onanere vil sige at dyrke sex uden at have nogen at dyrke det med.

Onaniens historie

Der har altid været onani blandt menneskene, men i følge mange velbetalte sociologer, så har man de seneste 50 år oplevet en stigning i onanifrekvensen i den vestlige verden. Sociologerne mener samstemmigt at udviklingen skyldes den individualisering, der er opstået i samfundet og den massive dyrkelse af individet. Det betyder at folk i stedet for at have sex med hinanden, nu har det med sig selv. Dette faktum bruger sociologerne også til at begrunde faldet i fødselsraten. Det er nemlig stadigvæk forholdsvis besværligt at blive gravid under en kærlighedsakt med sig selv, men dette problem arbejder forskere i hele verden dog på at løse.

Hvordan onanerer man?

Hvordan onanere man? spørg sognepræsten Orla

Ta' fat i din tissemand og ryk hånden frem og tilbage langs tissemanden i en jævnt hurtig kontinuerlig bevægelse og slip først når at tanken om bryster (eller andre tissemænd - hvis man er til det), bliver lige så uinteressant som Nyheder på Tegnsprog eller pollentallene for Kina i sidste uge.

Eller hvis du skal ha' et mere rutinerede svar så tag hende her

Er du af hunkøn skal du pille lidt ved din vagina, hvis du ved hvor den befinder sig. Der er lidt forskelligt du kan rode med, en lille dims der hedder klitoris, et hul som kaldes skeden og en cykel lavet af det pureste guld. Du kan få orgasme ved at tænke på Brad Pitt eller bare noget nyt tøj.

Det anbefales at man kun ornanerer en gang i døgnet, så det vil være en god ide at anskaffe sig en afrivningskalender.

Se også

Onanitologer - folk der ser på mens andre onanerer

Denne artikel har seriøst brug for en skarp og hård gennemvridning af en ekspert på området. Hvis DU er sådan en narrehat, gider du så gøre det og rette eventuelle fejl. der måtte være og måske afprøve nogle af de ting der beskrives for at se om de virkelig kan lade sig gøre? Her på Spademanns bestræber vi os på at være så åndssvage faktuelle og flabede korrekte som muligt og det vil derfor se dårligt ud hvis denne artikel ikke var helt perfekt.