FANDOM


Migogonkel

Naboens far lærte min bedste ven ikke at date grimme piger, trods forelskelse

"Jeg føler på - næ, MED - disse børn"

~ Oscar Wilde om min nabo


"Jeg er også blevet svigtet!"

~ Din anden bror om omsorgssvigt


Omsorgssvigt er en mærkelig størrelse, og er faktisk aldrig blevet defineret[1] Dybest set handler det om nogen, som skulle have haft omsorg, men fik det modsatte.[2] Nu skal du bare høre, hvad der foregår inde hos min nabo, en flok væmmelige mennesker fra Jylland, Fyn, Sjælland og Lolland.

Galleri over omsorgssvigtede personer redigér

Historienredigér

I løbet af den tid, denne nomadefamilie har boet i kvarteret, er børnene blevet udsat for følgende:

 1. Først blev de tævet med bøjler, men senere gik forældrene et Level Up og begyndte at smadre ungerne med haveredskaber. Forældrene var især glade for riven.
 2. Da børnene begyndte at græde, blev lille Michael fodret til sin fars bedste ven, hans kæleslange Konrad. Michael blev 4 år og 8 onsdage.
 3. Hans tvilling, Åse-Hanne, sked i bukserne af skræk, men da bleer koster penge, som ligeså vel kan ryges op, blev bleerne sparet væk ved at Åse-Hanne blev sat ned i toilettet. Da pengene alligevel blev sparet, stod dette på i 11 år, fik jeg senere at vide[3] Åse-Hanne blev senere sær, og forblev mentalt på 2. klasses niveau i årevis, men for at hjælpe hende, blev hun hjemmeundervist af sin mor, der er analfabet.
 4. Nabobørnenes mor er i dén grad en speciel kvinde: hun gik ofte tur med børnene, navnlig ned til kirken for at tigge fra kirkebøssen.[4] De var faktisk ikke fattige, men tværtimod lotto-millionærer. Hun mente bare, at når hun manglede smøger, kunne præsten betale.
 5. Deres forældre regnede hurtigt ud, at hvis man ryger, bliver man mindre sulten, og at der er næring i øl. Derfor fik børnene ofte smøger i stedet for frugt og dåseøl i stedet for mad.
 6. Efter at have mistet lille Michael, begyndte familien at få færre børnepenge, hvilket betalte farmands sexferier. Derfor ville de have flere børn: konen blev gravid, og den ældste datter ligeså.[5] Uheldigvis fik manden smag for unge piger, og han forsøgte derpå at avle børn på sin 9-årige datter, Lotte. Da dette ikke virkede og børnepengene derfor ikke kom, blev Lotte lejet udtimebasis[6] til mandens venner.[7]
 7. Det er almindeligt kendt, at når disse børn havde det skidt, blev de totalt ignoreret. Mange gange har de fem stakkels unger siddet og grædt i vores køkken, og mange gange har de sociale myndigheder været forbi. Ingen børn blev dog fjernet, førend familien også holdt helt op med at købe vintertøj til børnene. Særlig Søren så sjov ud med blå tæer, de få gange vi så ham i skolen.
 8. Lise blev meget populær i skolegården, da hun som 11-årig lejede sig selv ud for en pakke smøger, som hun gav til sin mor, inden hun fik tæsk og blev efterladt på den mugne madras i kælderen. Det blev dog for klamt en aften, hvor hun lavede sit onanishow for 8. klassernes drenge: Hun begyndte pludselig at bløde, og begyndte derpå at græde, fordi ingen havde fortalt hende om puberteten, seksualundervisningen eller de vanskeligheder, det måtte medføre. Hun blev derpå mobbet vildt, da vi de andre begyndte at råbe ad hende, for at ødelægge det show vi de havde splejset til[8]DETTE ER SOCIALT ARMOD, OG FOREGÅR LIGE NU INDE HOS DIN NABO....

Konklusion redigér

Kort sagt, er der altså ingen entydig beskrivelse af hvad omsorgssvigt er, men nabobørnene har det vist fint, der hvor de er nu ... I hvert fald de par stykker af dem, der ikke sidder i De Unge Mødre eller i et fixerum.

Noter til omsorgssvigtredigér

 1. Det er det altså ikke.
 2. Brug din fantasi!!!
 3. I Retten i Næstved
 4. Han hed Keith og var stylist
 5. Men - i modsætning til mor - blev hun gravid med sin far
 6. Rygtet siger noget om en flaske Jack D for en time
 7. Han var ven med alle, der havde penge
 8. 38 kroner er vel da også en slags penge, ikk?
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.