Olmekerne er et folk der daterer helt tilbage fra ursuppen, og lever stadigvæk i dag i Mongoliet og Christiania. Nogle kilder siger at de er uddøde og man ikke ved meget om dem, men det er altsammen løgne fortalt af de nazikommunistiske medier. De opfandt fjernbetjeningen, pålægschokolade, tysk porno og analsex.


Olmekere gennem tiderne[redigér | redigér wikikode]

Den første kendte olmeker var Morten Jensen, som levede frit i ursuppen for ca 3,5 mia år siden. Han blev dog hamrende træt af alt det vandet nonsense, og gik derefter op på land hvor der var bedre toiletforhold. Her så han Holger Danske have skovtur med Amin Jensen. Selvom der er intet historisk grundlag for dette, er det sandt. Hvorfor? Derfor.

Efter dette guddommelige syn, fødte han straks 10 børn. Disse børn avlede så videre til i dag. Dog har olmekerne ændret udseende. Under Morten Jensen era havde de store hovedet, og i dag har de nogenlunde normal størrelse.

Pressefoto af Morten Jensens ansigt, eller er det en konspiration? Hmm!


Konspirationer[redigér | redigér wikikode]

Olmekere er det folkefærd der har stået for langt de fleste konspirationer. Det lykkeds dem at give jøderne skylden for 11. september, for at de kunne stjæle alt Kool Aid i U.S.A. og sælge det til tredjeverdenslande. Det har også lykkeds dem at bilde hele verdensbefolkningen ind at ting såsom kærlighed, logik, lighed og Canada eksisterer. Vi kan nu sikkert sige, at dette ikke er sandt. Man har også i langt tid troet at romerriget havde eksisteret, men man ved nu også at dette var blot en olmekersk konspiration. En anden teori siger at de faktisk troede på at analsex kunne holde dem i live, og at uden det så ville det dø,

Olmekere i dag


Kunne olmekerne ikke også være en konspiration?[redigér | redigér wikikode]

Olmekerne var homoseksuelle indianer, som var glade for at spise lort

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.