FANDOM


Sohn

Fra dengang hvor Karl Marx var en del af Oles faste aftenlæsning

Ole Sohn er Danmarks ærkekommunistiske SF'er. Hadet af alt og alle, undtagen medlemmerme af DKP. Han flasher gang på gang, hans manglende økonomiske indsigt, mest fordi han ikke kan lægge 2 og 2 sammen og fordi han er SF'er.

Det er lidt skræmmende fordi at han ikke har evnerne og fordi at han har støttet den kommunistiske ideologi, som har undertrykt folk i mange år, og nu vil han overføre det til Danmark. Havde han f.eks. været tidligere nazileder ville folk væmmes over ham, men fordi han er kommunist (en ideologi der har dræbt massevis af mennesker), så er det hele fint.

Han støtter stadig kommunismen i form af SF.

Samtidig er han også Danmarks erhvervsminister og skal ud og samarbejde med storkapitalen om at afskaffe merværdien og foreslå erhvervslederne at computerne overtager produktionsmidlerne ved en fredelig ikke-væbnet revolution. Proletarene skal have lov til at bappe lidt på fars cigar en gang om måneden. Til gengæld lover Ole at virksomhederne ikke bliver nationaliseret lige med det samme.Sohnoffer redigér

Et sohnoffer betyder at man på forhånd har udvalgt en politiker, som man så ofrer for at gøre fagbevægelsen tilfreds. Valget er selvfølgelig faldet på Ole Sohn, selvom det ikke i gamle dage ligefrem var et problem at være kommunist og fagforeningsmand...men alligevel ved at foretage dette sohnoffer undgår man problemer med fagbevægelsen fremover, som stadig hårdt arbejder på at blive en magtfaktor igen i Danmark.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.