Spademanns Leksikon

Her er Ole som alle elsker ham. Den første troværdige ambassadør for kronisk positivitet og så gør det jo ikke noget at man ser godt ud samtidig.

Der skal ledes meget længe efter et billede hvor Ole ikke smiler - så dette er undtagelsen. Oles far gik bort i 2011. tak til ham også.

"I think that gay marriage should be between a man and a woman"

~ Arnold Schwarzenegger om transvestitter


"Ole? Han er en mega bøsserøv.."

~ Martin Henriksen om sin bror


Ole Henriksen blev født for lang, lang tid siden i et land kaldet Jylland. Oles forældre var (ellers) helt normale, konservative arbejdere, skønt Ole havde sin egen lille særhed. Ole legede ofte med pigerne i sin barndom, og senere med drengene da han blev ældre. Et noget usædvanligt fænomen, hvilket også senere førte til landsforvisning.

Historien om Ole[]

Ole Henriksen blev født den 4. maj, 1951. Ole fandt hurtigt ud af som ung han ikke var som de andre. Han kunne nemmelig lide drenge. Ole blev mobbet meget som dreng. Mest pga. hans udseende og fordi han var homoseksuel.

Ole er kommet videre fra dengang. I dag bor han i Los Angeles og lever af at sælge skønhedsprodukter. Han har også en skønhedsklinik på 8622 West Sunset boulevard i Beverly Hills. Ole åbnede sin skønhedsklinik tilbage i 1975. Der lavede han selv blandingen og i 1986 måtte et menneske lide fordi blandingen var forkert og hendes hud på ansigtet blev smeltet af.

Ole kom ind i mange problemer. Det var i fængsel Ole fandt ud af det var skønhedens vej han skulle leve. Efter han blev gode venner med de andre fanger, og stadig ser dem i dag. Fik Ole den trøst han havde brug for dengang. Det gav Ole et kæmpe boost af selvtillid. Nogle mener også det var i fængsel Ole blev sindssyg. Og det er blandt andet derfor han er så energifyldt. Det er fordi han har en kronisk sygdom. Han er nemlig sindssyg. Der er mange der mener de har deres teori hvornår dette skete. Men ingen ved det med sikkerhed. Ole lever godt i dag og hans creme sælger stadig godt. Ole Henriksen er et stort navn i Amerika.

Livsstilsekspert[]

Ole Henriksen underviser i dag helt "normale" danskere i, hvordan den rette livsstil er. Dog er seriøsitet og respekt faldet fra, efter at Ole har brugt provokerende kommentarer omkring sin seksualitet såsom: "Se dig selv i spejlet og sig, UH! Du for lækker!" el. "Eii, jeg er så glad, lad mig slå flik-flak... Det gør jeg hver dag!"

Ole er en ægte rebel. Faktisk har Ole provokeret det amerikanske folk, der har udstødt ham i en sådan grad, at deres tidligere præsident og ambassadør i Helvede, George W. Bush, har udtalt: "Havde vi været muslimer, var du blevet hængt!"

Dog har Bush trukket det tilbage, efter at hans gymnasiekammerat Anders Fogh Rasmussen fik tilladt den slags i Danmark.

Ulla Henriksens fodnoter[]

<references>