FANDOM


Octoplakat2

Ved fotograferingen var der ved at opstå en uventet scene, der ville gøre filmen uegnet for mindre blæksprutter

Aeg

De stakkels høns måtte skide æg ud i tonsvis, for at tilfredsstille skurkene i Pentapussy...

Octomad

"Mor var en skrappert, så jeg spiser hvad der bli'r sat på bordet!

Octoild

Rådjer gik amok på filmens klipper i utilfredshed over sin nyeste frisure, som slet ikke levede op til den sædvanlige standard: "Ska' jeg sætte ild til din container, hva'? Hva'? Gi' mig noget respekt mand!"

Octopussy fra 1983 fik på dansk titlen "De 8 fitter", men den gik ikke, Granberg, sådan noget svineri vil vi ikke ha'!

Egon Olsen udtalte i den forbindelse til dagbladet Disinformation:

"Vi ka sgudda ikke slæve lille Børge med ind og se en film, der hedder noget med fitte! Nu må I sku ta' jer sammen, sådan en flok lusede amatører og skidesprællere, hundehoveder og hængerøve, hvad fanden tror I, I får jeres løn for, sådan en flok socialdemokratiske ordnussere!"

~ Egon Olsen om danske oversætteres kompetence


Godt ord igen... Så kalder vi den da bare for... Ja! Vi haaar det: "Octopussy" Nemlig! Hvis vi ikke oversætter titlen, er der ingen der forstår hvor fræk den er! Genialt!

"Skide godt, Egon! Der fik du ornlig tørret røven på dem!"

~ Benny om Egons protestadresse


Handlingenredigér

Det viser sig at vores allesammens Maude Varnæs for anden gang spiller med i en Rådjer Mår-film som James Bond (altså Rådjer, ikke Maude). Denne gang har hun så det lidt kinky navn, som vi nægter at tage i vor mund(?), men som står øverst oppe i artiklen, hvis I vil tilbage og smugkigge.

Maude har denne gang lavet et eller andet cirkus med nogle andre pigebørn i luftballoner og det er da meget kinky, men minder lidt om Pussy Galores Flying Cirkus fra Gyldne Finker.

Og så bliver der stjålet et påskeæg og straks er helvede løs og en general fra Rusland, som dengang hed USSR, vil sprænge et cirkus i luften, bare for at lave lidt rav i gaden med en atombombe.

Så er der en skurk, der hedder Kublai Khan eller sådan noget, der spiser fåreøjne, for han har lært hjemmefra at man skal spise hvad der bliver sat på bordet, men Rådjer gider ikke æde det lort og så sprænger flyet i luften og damerne i luftballonerne tæver en flok indere og det hele foregår i Indien, hvor Octopussy - Åh, nej, nu sagde jeg det! Ud og vaske tungen med sæbe! - stadig går i den lokale biograf den dag i dag.

Og Maude ender i seng med Rådjer, ikke for at lave det frække, nul, men fordi Maude har det med at gå i seng i tide og utide, ikke Hans Christian? Hvordan har elskerinden det?

Musikkenredigér

Desværre var John Barry blevet ædru igen, så der var ikke andet at gøre end at lade ham skrive "musikken". Da han ikke ville tage pussy i sin mund(?), men kun Octo, kom sangen til at lyde sådan:

"Weeeee are octo-haaaaaaaaaj!"

~ På Slaget 12 om titelmelodumsen


Sangen var i øvrigt så kedelig, at den let kunne have vundet det danske melodi grand prix. Selv Shirley Bassey nægtede at synge den:

"Jeg nægter at syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynge den!"

~ Shirley om Johns lillebitte melodumse


Men heldigvis var På Slaget 12 endnu ikke brudt igennem med Hjem til Århus, så de lirede den lige af på fem minutter. Sangen blev i øvrigt indspillet via telefonen på banegården i Århus, og så smækkede John bare lidt saxofon på i studiet. Så kunne han genbruge resten af musikken fra de gamle film og vende tilbage til Vodka-Martinierne.

Gimmicksredigér

  • Et lille jagerfly, der kommer ud af røven på en hest
  • Et påskeæg
  • Fåreøjesuppe
  • En stor inder, der ser sur ud
  • En krokodille man kan svømme i
  • Q, der flyver på varm gas.

Triviaredigér

  • Det tog længere tid at tø Rådjer Mår op til filmen end først antaget, hvorfor indspilningerne startede tre dage for sent
  • Arbejdstilsynet krævede, at Rådjer blev erstattet med en stuntmand i alle scener, hvor han ikke kunne ligge ned.
  • Samtidig med denne film, havde Sjån Konneri præmiere på "Never say never again". Publikums respons var helt klar: "Never!"
Mums Denne artikel er blot et enkelt stykke af den vidunderlige helhed der kaldes Portal:James Bond, som er blevet fremstillet med den største omhu og medfølelse af kompetente hænder. Værs'go at læs!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.