FANDOM


NEJ! Obo-en er ikke en dildo med lyd i, som mange går rundt og tror.

Oboen er noget som børn med onde forældre i den vestlige del af verdenen, tvinges til at putte i munden og så ellers puste i, indtil den siger underlige lyde-lignende lyde. Oboen er det musikinstrument, der er skyld i flest dødsulykker i Europa og på østkysten af USA. Det skyldes ofte sprængte kinder, når oboen går i baglås, og kvæler den stakkels obonist eller at nogen kommer til, at støde til oboen imens den bruges, så obonisten sluger den.

I Fjernøsten har man været så klog, ikke at opfinde noget så dumt som en obo, og det er skyld i, at Kina og Indien har så mange indbyggere. Foskere fra "Det Der Sted Hvor De Vil Lade To Partikler Kollidere, Og Måske Skabe Et Sort Hul" har fundet ud af, at hvis man i Fjernøsten havde haft oboer, ville vi ikke have problemer i dag som malaria, global opvarmning og dårlig sex.

Oboen blev til ved et uheld da Leonardo Da Vinci kasserede sin første skitse af en flyver og smed den ud. En ekstrem tåbelig, eller meget klog skraldemand (det vides ikke) fandt den og begyndte herefter en heroisk mission på at bygge et redskab der skulle gøre livet for skraldemanden. Dette gik helt galt, og da han havde færdiggjort oboen indså han pludselig hvor tåbelig og fuldstændig ligegyldig denne genstand var for alt og alle. Han valgte at kaste den ud af sit vindue fra 6. sal, men beklageligt nok kolliderede den med en lille uskyldig dreng som øjeblikkeligt døde. Den ulykkelige skraldemand valgte selv at kaste sig i døden fra sin lejlighed, og slog dermed yderligere seks mennesker ihjel, der uheldigvis fik ham i hovedet efter at have prøvet at hjælpe den omkomne dreng.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.