FANDOMOA (Onkel Anders) redigér

Sexstilling. At lave/udføre en Onkel Anders. I andre kredse også kendt som en Dyrepasser

Historie redigér

Stillingen menes at have sin oprindelse, da den danske skuespiller Karl Stegger efter en våd aften i 1959 med sildemadder og snaps, indfandt sig på Hotel D'Angleterre i selskab med sin hund, Rex. En portier fortæller således, at han lidt i syv om morgenen hørte støj fra den berømte skuespillers suite;

"Først troede jeg der var tale om en krigsfilm fra teleapparatet, men da jeg nærmede mig Hr. Steggers suite, kunne jeg høre en dyb mandsstemme, der befalede et andet individ at sige som en vis Onkel Anders. Jeg åbnede per automatik døren ind til suiten, og kunne konstatere, at Hr. Steggers hund Rex, med hvilken jeg havde et særdeles godt forhold, befandt sig i et gynge-lignende apparatur, mens Hr. Stegger stod i bar figur i en meget intim position med Rex."

~ Portier Mads Melchiorsen om Karl Steggers udskejelser, Hotel D'Angleterre


Siden har der i den seksuelle undergrundskultur været bred enighed om, at Karl Stegger rafinerede den velkendte Doggy-style, og sexstillingens navn refererer derfor både til Karl Steggers ord fra den begivenhedsrige nat, samt de klynke/mumle udtryk, som stillingen afstedkommer.


Udbredelse redigér

Stillingen fordrer givetvis en vis diskretion, og er derfor mest udbredt i øde områder, så som forladte pakhuse, mørke parkeringskældre samt kirker.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.