FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Danmark, 24. september 2014, kl. 14.96redigér

Maribo Slots Pilsner u-bryggerinavn MA003 2003

Danskerne er vant til at læse artikler om lorteøl som denne for at spare ølafgiften. Men er det overhovedet lovligt at læse den slags artikler uden at betale skat?

.

Nu til morgen lavede skattevæsenet en uanmeldt razzia i et forsøg på at lukke Spademanns Leksikon for ubetalt skattegæld.

De skal ned! Udtaler en unavngiven kilde hos SKAT, og fortsætter: Det kan ikke være rigtigt, at et SÅ stort og dominerende medieforetagende betaler mindre i skat end min skævbenede pitbull, Mogens.

87 politifolk deltog i aktionen, men indtil videre meldes der om en fredelig razzia hvor ingen blev anholdt, selv om enkelte IP-adresser er beslaglagt for at blive undersøgt nærmere. Chokket der naturligvis måtte komme har delt befolkningen i to lejre: dem der ikke aner hvad Spademanns Leksikon er, og den unavngivne minister der beordrede aktionen.

Dette har intet at gøre med at jeg blev banned fra siden igår aftes! Udtaler ministeren. Det er et tilfælde der overhovedet ikke kan sættes i kontekst med den systematiske skattesvig som Spademanns Leksikon har udført i årevis. Det kan let bevises, at der ikke er betalt punktafgift af artiklerne om cigaretter, øl, sodavand og vin.

Politiets teknikere formåede at anholde ingen, men fik til gengæld konfiskeret en pc der menes at have været brugt til at skrive artikler om løg og tabasco. Venstres (V) skatteordfører udtaler, at meget tyder på, at denne razzia kan have været en fejltagelse, som muligvis er en blanding af en planlagt razzia på Christiania kombineret med efterforskning af en pædofili-ring og én spademann der tilfældigvis har glemt at betale skat af sine lommepenge fra far.

For en sikkerheds skyld har politiet lukket den server, som førnævnte spademann benyttede, hvilket har betydet lange ventetider på Kvickly.dk. Coop Danmark raser.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.