FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Danmark, 6. oktober 2014, kl. 15.21redigér


Muslimske terrorister

anerkender svenskerne


Palæstinensiske fundamentalister har kigget Sverige efter i sømmene og har konkluderet, at det svenske system er endnu mere restiktivt og undertrykkende end Sharia-lovgivningen, så Sverige optages nu i Islamisk Stats kalifatDen overhovedet ikke nytiltrådte leder for Det Palæstinensiske Selvstyre, Sheik Spir, har udmeldt, at man vil være det første land i Mellemøsten der anerkender Sverige som stat. Udtaler en talsmand for Det Palæstinensiske Selvstyre.

Min præsident deler utvetydigt den holdning, at Sverige indenfor en meget overskuelig fremtid, vil opfylde FN's minimumsbetingelser for at kunne kaldes en "stat". Vi taler nu kun årtier, i stedet for århundreder. Siger en navngiven, anonym kilde til Spademanns Leksikon.

Som modstykke til denne udtalelse, er der kommet en række synspunkter for dagen:

Den Palæstinensiske udsending vil blive krydsforhørt for denne svinestreg! udtaler Udenrigsminister Martin Lidegård.

Det bliver sgu' ikke med USA som støtte... kommenterer Joe Biden

De skal smides ud af mit EU, ymter Helle Thorning Schmidt

Israel har indtil videre forholdt sig relativt passivt, men udtaler, at man til hver en tid vil anerkende Sverige som stat, når man har set tiden an for at opleve, om der overhovedet er et samfund stærkt nok til at bære de forpligtelser en stat medfører. Som det ser ud nu, vil man dog ikke anerkende Sverige, da området p.t. har en række uoverensstemmelser med Danmark og Norge vedr. Skånelandene og Bohuslän, samt et forkrøblet forsvar, der end ikke ville kunne holde en uge.

Vi følger sagen tæt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.