FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

En skummel kælder i Vojens, Torsdag d. 16/10-14, kl. nogetredigér

M&p

Morten & Peter da milliarderne rullede ind.)


Hele Danmarks komikerduo, Morten & Peter, har efter 23 år på toppen, besluttet sig for at gå hver til sit. Dette angiveligt pga. længere tids stridigheder om den retning deres shows skulle tage. Uenighederne har længe været alment kendt, bl.a. fra showet Morten & Peter Hærger Italien hvor fodboldspiller Martin Jørgensen blev udsat for verbale overgreb af Morten, angiveligt pga. et påstået justitsmord.

Spademanns Leksikon har interviewet dem begge, om netop deres kommende soloprogrammer, dog er de sat i stævne i hver sin ende af landet, ad hensyn til husfreden: Det' det falske sted! Udtaler Morten i vrede over at vi mødtes på en café 3 m fra den grillbar han åbenbart havde planlagt. Du' mafiaboss! Jeg ve' ik' finde mig i det'! Sagde han og udvandrede i vrede, efter at have væltet et bord.

Vores anden udsending havde mere held med sit interview: J-j-jeg kan ik' lide ham mere! Udtaler Peter og piller ved sit svært betændte øje. H-h-han har a-aldrig været god ved mig, har Morten. Det er rørende at se hvordan den førhen så store stjerne nu sidder med tårer i det fungerende øje, ved tanken om hans tidligere vens mulige seksuelle overgreb. D-d-da vi var i B-B-Branäs nærmest t-t-tvang han mig til at sove i overkøjen. H-h-h-h-han VILLE have den, selvom h-h-h-han ved at jeg har højdeskræk, og er b-b-bange for hvide lagener. Vi husker alle den opsigtsvækkende episode, hvor Morten truede med at sove på badeværelset hvis ikke han fik sin vilje. H-h-h-han tog ogsaå alle p-pengene. Han skylder mig 72 millioner kr - rundt regnet! Siger Peter med slet skjult reference til én af Mortens uforglemmelige citater. H-h-han er en stor l-l-lort!

Efter en time på denne måde, stoppede Peter interviewet og forlangte et kram af lydmanden, som vi ikke engang havde medbragt. Senere på dagen kontaktede vi solisternes manager som de begge har valgt at beholde, men han - Jes Ingerslev - ignorerede vores telefonopkald.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.