FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Pubben "The Suicidal Newt", London, 31 oktober 2014, 08:50redigér

Harry

Harry Potter, fotograferet igår.

Harry James Potter: troldmand, kendt, idol, nuser. Vi kender alle til J.K. Rowlings populære bøger om den delvist upopulære dreng, men hvordan er den virkelige Harry Potters liv egentlig? Dette spørgsmål har mange nok stillet sig, og vi bringer i dag - på selveste 33-årsdagen for hans forældres død - et helt unikt interview, hvilket mange troede var umuligt.

Hr. H. Potter-
...Kald mig "Harry".
Javel. Harry, da. Hvordan er det at fejre Halloween på den dag dine forældre døde?
Aner det ikke - jeg kendte dem ikke...
Du må dog huske deres død? Det står trods alt i bøgerne om dig.
Hør her. Jeg var ét år gammel da deres dealer skød dem, og det eneste jeg "husker" er det, jeg har fået at vide senere.
DERES DEALER!? Du mener ikke, at Lily og James Potter tog stoffer!?!
Joda. Konstant. Har du aldrig undret dig over, hvorfor min mor faldt for min far? Stoffer. Han var trods alt skolens største bølle.
Dét her kommer nok som et chok for mange læsere.
Ikke for mig - jeg har vidst det siden jeg var 11 år...
Lad os forlade det ubehagelige emne. Hvem fra bøgerne findes i virkeligheden?
Dér skal du altså lige vide, at Rowling har ændret en del for at slippe for at betale mig royalties! Men jeg kan da remse op: Min Onkel & Tante, Dudley, Draco, Familien Weasley, Voldemort og Alan Rickman er virkelige. Hermione er ikke - hun blev tilføjet i en sen redigering af hensyn til feministerne.
Vil du fortælle om de primære forskelle på bøgerne og dit virkelige liv?
Jada, hvis I giver en fadbamse mere! ...Tak... Okay så: Hogwarts findes ikke - jeg gik på en kommuneskole i Wales, kaldet "Eelton High". Den lå bekvemt, 200 m fra vores hus. Min kære onkel og tante er i virkeligheden de sødeste mennesker, og Dudley og jeg voksede op nærmest som tvillinger. Dudley og jeg tilbragte mange sjove stunder med at masturbere tæve de lokale unger - på et tidspunkt fik vi endda bygget en mindre bande op. Vi skiftedes til at holde og slå ... Eelton High derimod, var lidt af et helvede: til at begynde med ville ingen kendes ved os, men det ændrede sig da vi mødte Draco Malfoy, som virkelig er en cool fyr!
Hov, vent! Er du venner med Draco!?
Jada - han står ovre i baren og kigger på os nu. Han står sammen med Dudley - de er vist ved at smadre en Liverpool-fan ser det ud til - HEY DRACO & DUDLEY, TAG NOGLE ØL PÅ DE HER GUTTERS REGNING!
Hov, nej!
Jojo -TAG ET PAR STYKKER MED TIL MIG!! ...Vil I gutter have? I må da blive tørstige af at interviewe mig? I øvrigt betaler I selv... Nå, hvor kom vi fra?
Vores ølregning, åbenbart...
Nå, jo - virkeligheden. HOST HOST - fuck, den tuberkulose er styg... Nå, men altså, Eelton High var en god skole, hvor jeg mødte min første kæreste.
Åh, ja - Cho Chang.
Nej, sgu. Luna Lovegood! Hun var fandeme en fræk pige - hun gav mig mit første blowjob. Jeg tror vi var 16 eller 17. Det skete nede i kemilokalet medens vores lærer stod og hviskede. Trist med den ulykke...
Ulykke?
Jada. Hun omkom sammen med hele familien Weasley, undtagen Ron. Jeg mener at det var World Trade Center.
Det må have gjort ondt på dig?
At Ron overlevede? Ja MON ikke - jeg hader den fyr! HVAD BLIVER DET TIL MED DE FADBAMSER, DUDLEY!?
Hvordan med Hagrid?
Homo.
Neville Longbottom?
Homo.
Dean Thomas, Seamus Finnigan, Dobby og Hulkende Hulda?
Homo, Homo, Homo og Dudley. Det sidste er faktisk en sjov historie: Dudley sad og tudede på et lokum - noget med en pige - også gav vi ham navnet "Hulkende Hulda"... Hva' giver I flere øl, eller skal jeg bare skride?
Øhhh, nej, tak for din tid!
Nærigrøve - skide skotter! Rend mig... DUDLEY, DRACO - JEG SIDDER HEROVRE MED TO LIVERPOOL-FANS, DER KALDER MIG "HOMO"!!!


Efter dette bizarre optrin, valgte vi at flygte ud af pubben, men fik senere en stævning fra Londons myndigheder for en ubetalt barregning på 1.340 pund...
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.