FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Reykjavik, jun 19. 2011, 15:44 (UTC)redigér


Dansker involveret i islandsk vulkanudbrudredigér

Clark

Her ses den formodede bagmand blive slæbt bort af politiet. Han er særdeles kendt af politiet, som i den anledning havde etableret ekstra sikkerhedsforanstaltninger.

Den islandske politimester i Reykjavik udtaler d. 19-06-11 på det ugentlige pressemøde, at de har fanget og anholdt en dansk mand som hovedmistænkt i sagen om det seneste vulkanudbrud.

Sagen om det seneste vulkanudbrud på Island, tog i nat en bred drejning, da politiet i Reykjavik fik et anonymt opkald, der pegede i retningen af en adresse, husende en dansk mand. Efter grundige efterforskninger af den islandske efterretningstjeneste, kunne man slå fast at den danske mand er bagmanden bag det rystende vulkanudbrud. Manden skulle efter anklagerne have planlagt og udløst den voldsomme røgsky, der nu bevæger sig ned gennem Europa.

”Det er en af de alvorligste kriminelle handlinger jeg har set gennem 30 år i tjenesten”

udtaler den Reykjavikianske politimester, som samtidig slår fast at manden vil blive anklaget efter den nye terrorlovgivning.

...vi ser dette som en handling i terrorens navn, og manden vil naturligvis blive dømt efter den nye terrorpakke”

Manden, hvis navn stadig hemmeligholdes, udtaler gennem jakken over sit hoved, at han dog er meget nervøs over hvad den pakke indeholder.

”man kan aldrig vide sig sikker om sådan en pakke fyldt med terror”. Siger manden halvkvalt gennem jakken.

Sagen om vulkanudbruddet på Island, har skræmt mange mennesker, ikke blot i island, men i hele Europa. Det forventes at flyvningen i luftrummet over Europa atter skal indstilles. Norges luftrum er allerede lukket. Norges natur- og miljøminister udtaler, at det har sendt chokbølger gennem hele det norske land, og mange skolebørn og offentlige ansatte har fået fri, så de kan komme hjem og bearbejde chokket.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.