FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Bollerup, 3 februar 2014, 15:51redigér

Tykkesen

Hr. Pedersen fordrev ventetiden hos dr. Libbermand med lidt hestelæsning, desværre uden opskrifter.

"DET VAR LIDT AF ET WAKEUP CALL, da jeg fik resultatet af min urinprøve her i formiddags: Nutella", siger en tidligere reporter på et fremtrædende dagblad, der gerne vil være anonym.

"Jeg tabte næsten ører og mund og et lille stykke smørrebrød med roastbeef og remoulade, som var til overs fra i går, af chokket. Ja, det er ikke helt sandt, jeg fandt det bag sofaen. Ja, det er den slags små løgne der gør os overspisere til det vi er: Ekstra buttet i enderne".

Hr. Pedersen har tidligere forsøgt at slanke sig uden direkte at ty til motion og sund kost. Senest i 2011, hvor han kun omgikkes mennesker, der så federe ud end ham selv, men det hjalp ikke. "Den næste måned spiste jeg på en lille lækker restaurant i udkanten af byen med ry for at lave mad i den lidt slankere ende. Romantisk middag for to, ja, det var sgu sødt. Desværre var jeg alene".

Vi møder hr. Pedersen i venteværelset til dr. Libbermand, der har lovet at sætte en slankekur igang. "Det sværeste ved en slankekur er ikke at holde øje med hvad man spiser, som mange tror", siger hr. Pedersen i et filosofisk øjeblik, "nej, det svære er at holde øje med hvad andre folk spiser".

"For mig betød diæt i balance en cola i hver hånd", siger hr. Pedersen og bladrer om på næste side i sin roman om hesten Jumpie, der ender med at blive spist af kannibaler med kartofler til, "men nu skal skeen over i den anden hånd. Med det sidste Dajm-is på".

Såvel dr. Libbermand som hr. Pedersen har lovet at Spademanns nyheder må følge med i bestræbelserne på at ryste pundene af.

"Jeg kan roligt sige, at jeg går i gang med denne slankekur med åbne øjne og en god smag i munden", slutter hr. Pedersen, da han kaldes ind til slankedoktoren.

Kun tiden vil vise, om det lykkes.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.