Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Bruxelles, Okt 7. 2011, 19:42 (UTC)[redigér wikikode]


Udenrigsministerens eneste kommentar til, at han ankom for sent til topmødet var "nå, skidt...".

Danmarks nye udenrigsminister, Wiley Sleepingdale, ankom her til eftermiddag til Bruxelles, hvor han skal deltage i ministermødet der blev afholdt i forgårs.

Udenrigsministeren beklager den forsinkede ankomst, men begrunder det med at en flyskræk, der har forfulgt ham siden han faldt af gyngen, tvang ham til at søge andre transportmetoder.

30px-Cquote1 svg.png And then there was a road work on Wallabye Longstreet[1]. They where digging a hole and filling it up so we had to wait. And when I finally got to Highly Toecity[2] the train for Esbjerg had already left. 30px-Cquote2 svg.png
Udenrigsministeren


Da cyklen var flad var der derfor ingen andre muligheder end linje 300 S, der desværre ikke kom i nærheden af Bruxelles.

30px-Cquote1 svg.png So I had to wait at the bottom station[3] at Icehigh Station[4] for dirty minutes. Finally, I lost a patient and took a cab to Bruxelles. 30px-Cquote2 svg.png
Ham igen


Taxachaufføren, den tidligere nobelpristager i økonomi og verdenshandel, Abhar Kamali, var forbløffet over den lange køretur, men tog det i strakt arm:

30px-Cquote1 svg.png Alle her i Icehigh kender jo Wiley. Du kan simpelthen ikke lokke ham op i en flyvemaskine efter den grimme episode med gyngen i Fælledparken i 2001, så må landets skatteborgere bare skrabe sammen til en taxaoplevelse, det er klart. 30px-Cquote2 svg.png
Kamali


Selv om de fleste udenlandske dignitarer var rejst hjem, fik udenrigsministeren dog lejlighed til at møde et par af de lokale på den lokale. Der skulle en del fadbamser til, før ministeren endelig lukkede op overfor belgierne og forklarede dem den nye regerings økonomiske redningsplan for Danmark:

30px-Cquote1 svg.png In Denmark we will work 12 minutes a week to loose the situation, if necessary. 30px-Cquote2 svg.png
Wiley Sleepingdale


- en bemærkning, der sendte ministeren en tur i detentionen, hvilket fordyrede taxaoplevelsen med adskillige tusinde kr.

Ministeren forventes tilbage i Danmark i løbet af næste uge.

Futnotes[redigér | redigér wikikode]

  1. Valby Langgade.
  2. Høje Taastrup.
  3. Endestationen.
  4. Ishøj Station.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.