FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Slotsholmen, 17. aug 2008, 05:44 (UTC)redigérEt hemmeligt notat fra Folketinget afslører, at tynde mennesker skal sendes på fedekur.

Notatet er lækket til en journalist fra Folkedanserforeningens månedsmagasin Skørtejægeren. Notatet afslører, at forslaget allerede er i 3. behandling.
Baggrunden for det fortrolige lovforslag angives til at være opstået på baggrund af professor Mundsens beregninger af danskernes gennemsnitsvægt. I en rapport skriver han blandt andet at det er et stigende samfundsproblem, at alle ikke spiser lige meget. Eksempelvis skaber det en hel del turbolens i flytrafikken når tykke og tynde passagerer skal sidde i samme fly. Uensartetheden i vægtfordelingen giver særligt problemer på flyafgange, hvor passagererne selv kan vælge sæde - hvilket giver problemer med krængningsstabiliteten.

Et af professorens argumenter er ligeledes at tynde mennesker giver tykke mennesker mindreværdskomplekser, hvilket igen skaber store udgifter for sundhedsvæsenet til psykologbistand. Målet er nemlig at nedsætte antallet af praktiserende psykologer til under 100.000. Professoren anviser en sikker metode, anvendt i Kina på gæs. Tynde mennesker skal tvangsfodres med en tragt. Bedste og hurtigste måde er at anvende 50% piskefløde fra Arla, der skal indtages 3 gange dagligt. Videnskaben arbejder i samarbejde med Arla Foods på at udvikle en pille, der modsvarer indtagelse af en halv liter fløde.

Forslaget om opfedning er oprindeligt fremsat af Socialistisk folkeantiparti på baggrund af en donation på 100 mill. kr. fra Arla Foods. Officielt vil SF som begrundelse melde ud at "vi skal alle være ens". Opfedningsprogrammet er en del af en samlet pakke fra Socialkammeraterne og SF. Andre dele af lovpakken indeholder et lovforslag om at stoppe alle mennesker på Hovedbanegården og tømme deres punge for kontanter under parolen: Del med andre. Den sidste del af pakken foreslår en skattestigning på 25% for alle med en årsindkomst på mere end kr. 35.000,-.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.