Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

--09. nov 2007 kl. 13:23 (UTC), Danmark[redigér wikikode]Spademanns radaktion har i den forgangne uge bedt analyseinstituttet Opiumunion om at give et bud på, hvorledes den danske spademann syntes de forskellige politikere klarer sig i valgkampen. Det er der kommet følgende resultat ud af:


Hvilken politiker syntes du klarer sig bedst i valgkampen?
Politikernavn Afgivne stemmmer stemmer i pct. +/-
Troels Hartmann 3127 32.74 0,4
Thorvald Stauning 3126 32.73 19.2
Prins Henrik 1543 16.15 8.1
Lars Mikkelsen som Jens Otto Krag 1045 10.94 3.5
Fanden 666 6.97 6.66
Jarvis Cocker 43 0.45 5.9
Jens Otto Krag 2 0.02 10.2

Antal adspurgte:9552

Troels Hartmann stiller nu op for Ny Alliance

Det fremgår således tydeligt af spørgeskemaundersøgelsen at Troels Hartmann, der oprindeligt stillede op for "De Liberale", men nu, som alle andre kendte er skiftet til "Ny Alliance" er blandt de store favoritter hos den menige spademann. Adspurgt derom svarer flere at de er benovede over hvordan Hartmann håndterer sagen med Nanna Birk Larsens mord og dets ikke alt for heldige efterforskning. En enkelt er også vældig glad for hans "rollemodelprogram", men de fleste peger dog på at han har den klart lækreste spinndoktor, og da det jo reelt set ér dem, der bestemmer, kan man jo ligesågodt stemme efter det.

På en overraskende 2. plads, og i tæt løb med Troels har vi forhenværende statsminister Thorvald Stauning, der ledede regeringen fra 1924-1926 og igen fra 1929-1942. At Stauning døde i 1942 lader således ikke til at have berøvet ham hans popularitet hos den alméne spademann, der blandt andet mener at "Stauning er det bedste middel vi nogensinde har haft mod den kaos, der råder i dag" og "Hvis Stauning havde været præsident i USA, havde 11. september-angrebene aldrig fundet sted".

På tredjepladsen har vi, som altid, Prins Henrik, hvilket han naturligvis var noget utilfreds med, indtil vi fik proppet en god flaske rødvin op.

På en lidt overraskende fjerdeplads har vi skuespilleren Lars Mikkelsen i rollen som Jens Otto Krag fra tv-serien "Krøniken". Vore eksperter prøver stadigvæk at finde ud af hvad han laver i analyseresultatet, og har indtil da stukket ham en flaske rødvin og placeret ham ved siden af Prins Henrik.

På 5. pladsen har vi Fanden, der glæder sig over det flotte resultat af præcis 666 stemmer, som han igennem mange år har arbejdet hårdt på at opnå, medens vi på en flot 6. plads finder den tidligere forsanger fra bandet "Pulp", Jarvis Cocker.

På sidstepladsen har vi så den ægte Jens Otto Krag med hele 2 stemmer. Vi har her på redaktionen en grum mistanke om at den enete grund til at Krag har opnået denne store vælgertilslutning skyldes Lars Mikkelsens enorme popularitet.

Til slut skal der lige tilføljes at hele 69% af det spademannske vælgerkorps mener at Mogens Glistrup burde sendes til Irak og Afghanistan, da hans blotte tilstedeværelse vil skræmme befolkningen til fred i løbet af få sekunder. "Vi kan bare se på den høje success-rate, vi har haft på Bornholm, hvor der ikke har været et eneste oprør siden Glistrup blev født i 1926." Udtaler hjemmeværnskorporal Benn Gunn.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.