FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Christiansborg, 20 marts 2013, 11:29redigér

JesperPetersen

"Jeg har prøvet så meget andet, og modsat hvad alle siger, så er jeg hverken en svagpisser eller en vatpik. Det vil karriereskiftet komme til at bevise"

NannaWesterby

"Jeg har måtte sluge et par kameler, så resten kommer I bare med! Desuden har jeg god erfaring med at skrige og være kan hoppe fra den ene til den anden... Erotikbranchen er blot et naturligt skridt"

Nyheden om at flere top SF-ere skulle være på vej til Socialdemokratiet, viser sig nu at indeholde en væsentlig ekstra dimension. Det forlyder således nu, at på deres vej gennem et mudret politisk landskab, har mindst to af de slatne pjok usle overløbere tidligere så lovende politikere fået et tilsyneladende uimodståeligt tilbud fra erotikbranchen.

30px-Cquote1 svg Politik og erotik. Det rimer, og det handler mest om at se godt ud.
Så må det jo være naturligt, og vi får endda penge for at blive parret med nogen fra højrefløjen
30px-Cquote2 svg
Tidligere politiker om et radikalt brancheskift.


Det pludselige skift fra SF til Socialdemokraterne havde allerede nået at vække nogen undren, og den samlede mængde af politiske kommentatorer på TV-2 News havde skreget i munden på hinanden hele formiddagen, inden den endelige nyhed om skiftet til film med stærkt erotisk indhold nåede de respektive redaktioner.
Nyheden frembragte øjeblikkelig tavshed, hvor alle førte hånden op til hagen og begyndte at nikke med en eftertænksom mine. "Pludselig giver det hele mening", udtaler en tidligere spindoktor, som ingen kan huske navnet på.

Endelig op ad formiddagen lykkedes det som de første for P3 nyhederne at få fat i de implicerede parter. Den korte forklaring fra de kommende porno skuespillere var:
"I Socialistisk Folkeparti har vi en lang tradition for at tale længe, inden vi tænker os om. Men der er også højt til loftet og bredt mellem væggene. Det betyder så igen, at vi ikke har den fjerneste anelse om, hvad partiets politik egentlig er, og at når medlemmerne træffer nogle demokratiske valg, så kan det betyde at vi ikke får ret. Og er der noget vi hader, så er det når andre bestemmer over os! Vi er frie mennesker, at du bare ved det!
Vi fik så et godt tip om, at ovre hos Socialdemokratiet er de et gammelt arbejderparti, og da ingen af os nogen sinde har haft et reelt arbejde, så ville det pynte gevaldigt på vores CV - og på vores folketingspension, hvis vi kunne komme derover.

Pludselig står der så denne her fyr, og vil betale for at vi bliver taget noget så eftertrykkeligt i nougatbrønden. Det er jo lidt alternativt formulering, men det er jo reelt hvad politik går ud på. Så her står vi og planen er..."

Her blev interviewet afbrudt af endnu en reklame for X-factor.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.