FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Esbjerg, nov 16. 2009, 22:55 (UTC)redigér

Esbjerg - sporløs2

Her lå engang indkørselssporene til Esbjerg station

Esbjerg - sporløs1

Selv området ind mod stationen er ikke gået ram forbi i de omfattende rapserier.

Esbjerg - spor 1990

Det er blandt andet disse spor der savnes!
Hov... ...de har sgu også snuppet Vestkraftværket i baggrunden!!

Esbjerg - afgørende spor

Dette kan meget vel vise sig at blive et afgørende spor i sagen!


banedanmark har fået tyvstjålet op til flere hundrede meter spor og skiftespor umiddelbart nord for perronerne til Esbjerg station.

Tyveriet, der påbegyndtes allerede den 7. november har indtil i dag ikke nået mediernes søgelys, da politiet ønskede at mørklægge dagen, da de mente at have et rigtigt godt spor at gå efter, men her på 9. dagen må vicekriminalkommisær Lund og vicepolitikommisær Strange sande at efterforskningen var ved at blive afsporet og derfor bede offentligheden om hjælp.

30px-Cquote1 svg Vi troede at vi havde et rigtigt godt spor, der første direkte til de lyssky knejper på Esbjerg havn, men det viste sig desværre at være et sidespor - endda noget rustent 30px-Cquote2 svg
Ulrik Strange om de hidtidige undersøgelser


Efter en omrokering, hvor man blandt andet har hentet hjælp hos FBI vicedirektør Walter Skinner mener man nu at have fået luget ud i mange af de gamle sidespor, men der er stadigvæk langt at gå før man har indkredset tyvene, da mange af de andre spor er nået at blive kolde, og man håber derfor på offentlighedens hjælp til at kunne indkredse tyvene nærmere.

30px-Cquote1 svg Vi føler at vi her på det sidste har fået os et par gode spor at gå efter, men de virker desværre til at lede direkte til udlandet, nærmere bestemt Sverige og Tyskland, og især de sidstnævnte forgrener sig videre til store dele af Østeuropa! 30px-Cquote2 svg
Walther Skinner


Vicedirektøren kan dog afvise at det skulle være den russiske mafia, der står bag, for som han så rigtigt siger:

30px-Cquote1 svg De bruger jo en helt anden sporvidde end vi gør! 30px-Cquote2 svg
Walther Skinner om sit forbløffende kendskab til europæisk jernbanedrift


Der er dog stadigvæk mange muligheder for hvem der kan have stjålet de mange togskinner, og flere forslag har været bragt på banen, men det meste har vist sig at være tågesnak. Dog har flere af hinanden uafhængige kilder, som vi normalt sammenligner os med påpeget at toget Thomas på det seneste har fået betydeligt flere sporarealer at køre på, hvorfor han godt kunne tænkes at stå bag.

30px-Cquote1 svg Et legetøjstog, der går amok... ...det lyder mystisk... ...må hellere få fat på Mulder 30px-Cquote2 svg
Walther Skinner om muligheden for en ny X-file


Andre mener derimod at det er Hogwarts-Ekspressen, der grundet de mange heksejagter på det seneste i den danske presse har valgt at anlægge en direkte linje til Hogwarts Universitet fra spor 0 på Esbjerg station. Atter andre mener dog at der i virkeligheden er tale om spor H0. Skinner har dog lovet at vende tilbage når der er noget nyt i sagen - dog senest den 30. november, da han der skal på skiferie.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.