Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Byretten, Marts 07. 2011, 12:59 (UTC)[redigér wikikode]Doktor Penkowa t.h. og fantomtegningen af Olof Palmes morder. Ligheden er slående. Især snudeskaftet.

For ganske få uger siden tilstod Erik Skov Pedersen overfor B.T., at "ja, han havde da også slået JFK ihjel".

Tilståelsen faldt efter anklager om fusk med underskrifter, hvilket heldigvis viste sig at være en misforståelse, da hr. Pedersen bare havde skrevet nogle kruseduller på nogle tilfældige gældsbeviser. At skriften lignede morens underskrift er der ikke noget at sige til, da han altid har været en fars pige mors dreng.

Tilståelsen af præsidentmordet tilbage i 1963 betød dog, at hr. Pedersens varetægtsfængsling blev forlænget med flere uger.

Og i dag kom så tilståelse nummer 2:

"Vi kan bare lave en åben side på nettet, hvor alle kan beskylde mig for alt, så skal jeg nok sige, at jeg også har slået Olof Palme ihjel", siger Milena Penkowa til Ekstra Bladet, der efter sigende er en avis.

Doktor Penkowa, der er blevet idømt 3 måneders betinget fængsel for uredelighed med sin dokotordisputats om snobrød, har hermed tilstået et mord, som Christer Pettersson var mistænkt for i mange år, indtil han døde af druk i 2004. At dr. Penkowa som 13-årig skulle stå bag et så spektakulært drab, havde de djærve svenske politifolk naturligvis ikke fantasi til at forestille sig. Men glæden er stor i dag hinsidan:

30px-Cquote1 svg.png
Det er jävla bra, at vi äntligen har fått klarat upp mordet på hr. Palme! Fan til duktig polisutredning!
30px-Cquote2 svg.png
Spaningsleder Reinfeldt


Nu skal sagerne gå sin gang.

USA har vist sig ganske uinteresseret i at få udleveret præsidentmorder Pedersen, mens Sverige er mere emsige efter at få fat i doktor Penkowa.

Hvis hun kendes skyldig, står hun til yderligere tre måneders betinget fængsel og efterfølgende udvisning af Sverige. Dette kan resultere i en fornyet sagsbehandling i Udlændingeservice såfremt doktoren ønsker at vende hjem til Danmark, hvilket af Amnesty International sidestilles med dødsstraf.

Ifølge Spademanns udskældte reporter, kan der forventes flere tilståelser fra de to i nærmeste fremtid. Ikke mindst mordene på Anwar Sadat, Indira Ghandi og Ichak Rabin granskes netop nu med nye øjne.

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Så har jeg vel også slået Oluf Palme ihjel - http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1514378.ece

Jeg dræbte også JFK! - http://www.bt.dk/krimi/jeg-draebte-ogsaa-jfk

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.