Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Næstved, 17. jul 2009, 23:38 (UTC)[redigér wikikode]Efter den bemærkelsesværdige tilbageføring af Thor til de danske vadehavssletter, har det skabt en vis interesse om Thors person. Næstved Zoo, som har haft stor succes med "Køb dig til nærkontakt"-konceptet, regner med at Thor vil være at finde i Næstved Zoo indenfor de næste par måneder. Her kan man formedelst et beløb på kr. 2500 få en omsorgspakke, som giver adgang til at nusse Thor som aser godt kan lide det.

Her forventer man at overgå antallet af besøgende i forhold til Berlin Zoo, som var nødt til afspærre tilgangsvejene da Knut-æraen var på sit højeste.

Aftalen om at få lov til at pudre og vaske Thor er indgået med hans bedstemor Bestla, som har udvist merkantil snilde i forbindelse med den noget bizare genforening. Hun kan se frem til at få en vis procentdel fra de golde kvinder som i fremtiden tager til Næstved Zoo for at få deres naturlige moderinstinkt røgtet.
Forargelsen fra andre Zoologiske haver er til at tage at føle på. Hovedparten mener at Zoologiske haver er for dyr og burde slet ikke fremvise nordiske guder. Direktøren for Næstved Zoo har kun et rystende hoved tilovers for kritikerne og mener at man jo bare har overladt en del af dyrepasserens privilegier til ganske almindelige mennesker.

Man kan nu i fremtiden formentlig se en bølge af nordiske dyrenavne på fire bogstaver.


Se også (Der' godt nok ikke så meget at se)[redigér | redigér wikikode]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.