FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Et sted i Europa, 8. januar 2015, kl. 27:98redigér

Bombemand

En usædvanligt glad terrorist, foran dens kommende offer.

Efter megen forskning på området, viser det sig at den menneskelignende art Homo Sapiens Diabolus, myldrer frem på frygt alene, og er tilsyneladende ude af stand til at tøjle en irrationel frygt ikke ulig frygten for tandlæger, frygten for høns, frygten for islamisering af Danmark, samt frygten for skeer.

"Disse væsener, altså Terroristerne, er jo grundlæggende hunderæde for hvad som helst der symboliserer autoritet eller noget der bare minder om en fungerende retsstat." Udtaler en repræsentant for Forsvarsakademiet. "Det er derfor at Terrorister som hovedregel går efter civile - i de fleste lande går civile ikke med våben, hvorfor Terroristen kan bilde sig selv ind at den har magt."

En repræsentant for Statspsykiatrien udtaler, at: "Nu er det jo svært for et menneske at udføre bare et fragment af en psykoanalyse på en Terrorist, men visse kendetegn går igen på dem alle: de er grænseløst utilpassede, skidebange og kujonagtige undermålere uden stedsans - mange af dem tror f.eks. at befolkede områder er artens naturlige habitat... Også har de dårlig smag i tøj - bare se Ulrike Meinhof!."

Det forlyder endvidere, at Novo Nordisk og Bavarian Nordic er gået sammen om at udvikle en vaccine, som på sigt gerne skulle fjerne Terroristernes frygt for alt nyt. Vaccinen bygges på 30% sukker & 70% cyanid.


Vi følger sagen tæt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.