Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Tønder og omegn, 16. jun 2009, 22:43 (UTC)[redigér wikikode]


Thor

Efter i længere tid at have døjet med pædofile misbrugere og drukfældige borgmestre har man i Tønder Kommune nu fået nok, og besluttet at der skal nye boller på suppen.

Således er en delegation bestående af en sundhedsplejerske, jurister og andre fagfolk fra Tønder Kommunes socialforvaltning nu på vej til Valhalla for at hente selveste tordenguden Thor og tilbyde ham den udelte magt som borgmester over kommunen indtil der atter er orden i sagerne.

Tordenguden ventes at være positivt indstillet overfor opgaven, så længe han får fri græsning til sine geder ved Højer sluse, og med jævne mellemrum må svinge sin hammer i fri luft. Det sidste ventes at medføre en vis fare for oversvømmelser i de vestlige dele af kommunen, hvorfor Tønder Kommunes tekniske forvaltning allerede har indkaldt ekstra bemanding på alle pumpestationer langs digerne.

Kommunalbestyrelsen er dog overbevist om at det er alle pengene værd, og at Thor nok skal løse kommunens mange problemer, for når selveste tordenguden kommer til magten, så er den ged hurtigt barberet... ..eller slagtet... ...eller genoplivet.. ...eller hvad det nu end er han gør ved den!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.