FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

København, 24 december 2015, 00:07redigér

Xmasirish

Ovenstående fotodokumentation viser en beruset gruppe af læsere, der er gået amok, efter at have læst artiklen om "Juleaften" i Spademanns Leksikon

Den anarkistisk finansierede internet-encyklopædi Spademanns Leksikon blev julemorgen anklaget for nihilistisk jule-terror af to fremtrædende volontører fra Ligebehandlingsnævnet, chefkonsulent Eric Schon og ceremoniel valuar Orla Währ, som samtidig indgav en anmeldelse til Københavns Politi, station Bellahøj, for blasfemi imod Jule-evangeliet og Julemanden. Der verserede torsdag morgen også rygter om, at de onde hackere, som driver Spademanns, nu er på flugt for PET, NSA og AGF's fanklub.

"Spademann fordærver de unges sind"

~ Mogens Camre om hvorfor han har stjålet Julen


"Det er en yderst alvorlig sag, som vi straks har sat eksperterne på," udtalte overlæge Gunnar Rhea i går til Midtsjællands Socialdemokratiske Tidende, da han blev adspurgt om sagen, der muligvis også har forbindelse til overfaldet på Otto Leisner i Todesgade senere samme eftermiddag. Det var ikke umiddelbart muligt at få en kommentar til sagen fra Dronning Margrethe, da hun var taget på juleferie til Caix og havde sat et "Ne pas déranger"-skilt på døren til vinkælderen.

Ordførere i oprørredigér

Flere politiske ordførere på Christiansborg var i aftes stærkt oprørte over sagen, som den netop var blevet præsenteret for dem af Ekstra Bladets tv-hold. Søren Espersen fra DF tog sig til sin kalot og udbrød et højlydt "oy vey!", mens Bjarne Corydon kortfattet sagde "ta-di-dah", da han med våde hundeøjne var på vej ud til limousinen. Folketingets fordame, Pia Kjærsgaard, udsendte en pressemeddelelse, hvor hun i konklusionen fremhævede, at Spademann angiveligt skulle huse indtil flere muslamiske sympatisører og andre femtekolonnefolk, der blot var ude på at "få lidt gang i gaden", ganske hensynsløse over for, hvor mange dødssyge eftermiddage eller højhellige juledage de så ellers ødelægger, nedgør og træder på. "Desuden gør de mange nøgenbilleder og billeder med skræmmende motiver også mine børnebørn bange," fremhævede fru Kjærsgaard.
Forbrugerombudsmanden har meddelt, at han vil bede Sundhedsstyrelsen kigge på sagen som det første i det nye år.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.