FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

København, 25. marts 2009 19:21redigér


Under en tur igennem København i går, opdagede en af vores udsendte medarbejdere, en gråhåret posedame med knold i nakken der gik og ledte efter flasker ved Rådhuset. Han behøvede kun at stirre på hende i par sekunder, før han faldt pladask for hende.

For at gøre en lang historie kort, gjorde redaktionen her på Spademanns Nyheder det også, og vi har derfor, ud af ren kærlighed, valgt denne dejlige kvinde til dagens topnyhed. Men vi har fundet ud af, at det er ikke nok for os. Nej, vores fanklub var ikke tilstrækkelig! Ikke engang det alter vi har opført på reaktionens toilet, kan tifredsstille os længere! Vi bare vide alt om denne mystiske posedame! Og det er der DU kommer ind i billedet.

Posedame

Et af de eneste billeder vi har af posedamen. SKAF OS FLERE!

Vi opfodrer på det kraftigeste, dig, kære læser til, at skaffes os alt den information du kan sætte din små fedtegrever i. Vi er især interesseret i detaljer om hendes uddannelse, bopæl, kæledyr, ægteskabelige forhold og hvordan det kan gå til at hun bruger designerbriller, når hun tydeligvis er arbejdsløs. Kilder er ligegyldige, fortæl os selv de mest substansløse rygter! OBS: Vi vil også meget gerne have billeder af hende, dette er meget vigtigt.

Vi bekymrer os ikke om, hvordan du skaffer disse oplysninger, vi er en nyhedsformidler, så juridisk set er det ikke vores problem. Bare du skaffer dem!

Gallerie femme de pose redigér

Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.