FANDOM


Det var en fredelig dag på plejehjemmet i Nørrebro, indtil en flok pædofile der dagen før havde undsluppet fra en nærliggende zoologisk-have, kom væltende ind ad hovedindgangen og overmandede plejehjemmets personale, bestående af 24 personer. Vi har fået et interview med Else-Magrette den 4. som er pleje-med-hjælper.

"Det var frygteligt, de kom og tog vores banko-spil og byttede det ud med en film med børneporno. Det var frygteligt selv om jeg må sige at jeg nød det."

~ Else-Magrette den 4. om Pædofile


Politiet blev straks tilkaldt, og kom til undsætning efter få minutter. Men de fik nægtet adgang til bygningen af en flok gale pædofile der havde fundet noget af fru Jensens sex-legetøj, og brugte det som våben. Efter en 40 minutters lang kamp tvang politiet sig dog ind og fik situationen under kontrol.

Der var ingen tilskadekommende under hele episoden, og de pædofile er nu blevet transporteret tilbage til zoo, og kan ikke gøre noget skade.

"Vi ved ikke hvordan de pædofile undslap deres bur, med vi har nu strammet sikkerheden så denne episode aldrig vil kunne ske igen. Det jeg er mest bange for, er om Fritzlen vi fik herind for nylig, også kunne finde på at stikke af."

~ Chef for Zoo om Episoden
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.